Adam Mišík s Benem Cristovao přichází v rámci projektu HILLS 97 s letním hymnou Máma říkala. EP HILLS 97 vychází už 7. srpna

Projekt HILLS 97 právě odstartoval a vypouští svou první vlaštovku, kterou je perfektní letní píseň Máma říkala s hostujícím Benem Cristovao. HILLS 97 je projekt, za nímž stojí Adam Mišík a mladý talentovaný producent Enthic. Toto uskupení vzniklo spontánně a přirozeně, což se podepsalo na celém EP, které srší pozitivním a letním vibem, lehkostí a svobodou, a vyjde už 7. srpna. Celý koncept nespoutaného EP podtrhují hosté, ke kterým patří zmíněný Benny Cristo nebo slovenská raperka Luisa z Comebackgangu – labelu, jenž vede raper Pil C. EP HILLS 97 bude doprovozeno vizuály, které natočil osvědčený režisér Ondřej Kudyn.

Oproti tvorbě Adama Mišíka se HILLS 97 jeví jako daleko svobodnější, nezatížený předem danou představou. Do budoucna mají s projektem ambiciózní a trochu i experimentální plány. „Tohle EP je odlehčený, ale máme v plánu určitě udělat i něco víc temnějšího a klubovějšího,“ říká Mišík. „Hills jsou pro nás vysněným místem, kam šplháme. Místo, kde se ti můžou splnit sny, ale zároveň tam můžeš zažít i noční můry. 97 je rok našeho narození, takže proto HILLS 97,“ vysvětluje Adam.

Spojení HILLS 97 vzniklo před pražským barem, kde Adama Mišíka s producentem Enthicem před dvěma lety seznámil producent NobodyListen. Společně poté začali tvořit a vznikla z toho polovina Adamova alba 2.0. Následně se během karantény, kdy byla všude kolem depka, se Adam s Enthicem rozhodli udělat něco, co jim zvedne náladu. „Něco uvolněného, melodického, hlavně s dobrým vibem,“ říká Adam Mišík. Inspirací jim byl zahraniční projekt LSD, na němž participuje Diplo, Sia a Labrinth.

Ke spolupráci vyzvali Bena Cristovao, který „nás napadl hned. Má unikátní flow, která se k písni přesně hodila, takže jsme ho s tím trackem měli spojeného od začátku. Jsme moc rádi, že do toho šel. Pouštěl jsem mu to poprvé u něj v autě a po prvním poslechu řekl, že do toho jde a jestli to můžeme jít nahrát už ten večer,“ komentuje Adam Mišík.

Ben o spolupráci na projektu HILLS 97 říká, že na ni měl různé reakce ještě předtím, než ji vůbec začali tvořit. „A o to víc mě tento projekt chytl. Baví mě lidem dokazovat, že věci můžou být jinak. Adam urazil od té doby co jsem ho poznal ve víru velkoměsta dlouhou cestu a tuším, že jde spolu s Enthicem směrem vzhůru,” komentuje Ben Cristovao. „Featu s Luisou si taky moc vážíme, protože je to trochu něco jiného než její předchozí věci, nebála se toho a dala do toho přesně ten vibe, co jsme potřebovali. Vždycky nás bavilo spojovat rap se silnýma melodickýma songama, to tady pro nás chybělo,“ říká Adam.

„Máme pocit, že je to osvěžení v našem milovaném českém pop rybníčku,” dodává duo Mišík & Enthic a zvou fanoušky k poslechu nového singlu a celého EP.

 

Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

MILOŠ DOLEŽAL Jr. Lidé můžou zářit prakticky kdykoli, když jsou šťastní v tom, co dělají

Rodák z Vysočiny, který se po vzoru svého otce rozhodl zasvětit život hudbě. Absolvent hry na kontrabas v Kroměříži, ale i dvou semestrů baskytary na prestižní americké hudební škole. Učitel několika oborů na dvou základních uměleckých školách v Jihočeském kraji, jenž dokáže vidět a rozvinout ve svých žácích skrytý potenciál. Talentovaný baskytarista s vybroušeným stylem hry, který si zakládá na morálce, disciplíně…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

MATĚJ HOMOLA Když nemám zrovna nápad na originální sochu, jdu a vyřezávám zvířata, to je pro mě škola

Když se řekne Wohnout, vybaví se hudebním fandům pravděpodobně tvář jejího nejvýraznějšího člena, zpěváka a kytaristy Matěje Homoly. Stejně jako jeho mladší bratr Honza se i Matěj zhlédl ve výtvarné tvorbě. V době lockdownu objevil souhrou okolností řezbářství a od té doby podle vlastních slov prakticky nepustil motorovou pilu z ruky. Na kontě má na tři stovky soch zvířat, postav…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE