CITRON – Supi se slétají Tour 2021 / host Synfobia

orig CITRON   Supi se sletaji Tour 2021   host Synfobia 2020924105222 2

Detaily akce:

10. 4. 2021

Čas: 20:00 - 23:00
Místo konání: Sokolovna Křesetice


Česká hudební legenda CITRON se rozhodla, kvůli současnému řádění viru Covid-19 a zákazu konání vnitřních akcí na stání nad 10 osob, opět přesunout své turné “Supi se slétají“, a to na jaro 2021!
Není správné a již ani reálné jet turné tento podzim. Pevné zdraví a pohoda na koncertech CITRONů je pro všechny zúčastněné víc než důležitá a nám nezbývá nic než doufat, že příští rok přijdou lepší časy. Celý nový koncept turné „Supi se slétají“ zůstává zachován! Menší města a větší intimnost a blízkost publiku, klasický koncertní set s elektrickými kytarami, doplněný o unplugged pasáže, ve kterých kapelu Citron doprovodí violoncellové duo. Dárek v podobě zbrusu nového singlu pro každého návštěvníka koncertu jako dárek. Zůstává zachován i speciální host koncertů, skvělá slovenská kapela SYMFOBIA! O nic tedy nepřijdete, jen si na to o trochu déle musíte počkat. Rozhodně to ale bude stát zato, užít si tyto poctivé rockové večery plné energie bez strachu a nejrůznějších omezení!
Vzkaz kapelníka CITRON: „Je nám velmi líto, že přicházíme s touto zprávou, která vás nepotěší. Naše turné musíme z důvodů obecně známých přesunout na jaro 2021. Velmi nás to trápí, protože jsme tohle turné zkoušeli mnoho dní, abychom vám přinesli něco nového a udělali vám radost. Jsme z toho smutní, ale držme se! Překonáme to, svou vůlí a moudrostí a o to silnější se budeme potkávat a vídat další roky a budeme si spolu užívat život i naše koncerty ve zdraví a v pohodě. Myslíme na vás a připravíme pro vás aspoň nějaký další nový singl. Držte se!


CITRON - Supi se slétají Tour 2021 / host Synfobia

Odezvy

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE