Tarja Turunen – Christmas Together 2021

oifl77tkgj sq 2x

Detaily akce:

16. 12. 2021

Čas: 19:00 - 23:00
Místo konání: KCP - Kongresové centrum Praha


TARJA a její vánoční koncerty „Christmas Together“ v prosinci 2021!

Letos budou trochu zvláštní Vánoce…taky už jste si tak nějak zvykli zajít si v tom předvánočním shonu do kostela nebo do koncertního sálu a odpočinout si, naladit se a přivodit si sváteční náladu s TARJOU TURUNEN? Její předvánoční turné už tradičně patří do adventního času. Letos je to však jinak! Vzhledem k současné globální pandemii koronaviru a zcela nepředvídatelnému vývoji situace v nadcházejících měsících se TARJA rozhodla své letošní vánoční koncerty vynechat. Rozjezd druhé vlny pandemie a s ní spojené restrikce, navíc různé v různých zemích, zkrátka zcela vylučují vyrazit na Evropské vánoční turné.

Nicméně, TARJA je pilná, na své fanoušky myslí neustále, a tak již naplánovala své „Christmas Together“ Tour na zimu 2021! A tak konec zoufání! Po loňských, naprosto úchvatných a také beznadějně vyprodaných koncertech u nás, odehraje TARJA v příštím roce před Vánoci v ČR hned čtyři vystoupení!

Rocková, operní a metalová diva si pro Českou republiku připravila opět nádherný a originální vánoční set. „Christmas Together“ vánoční tour TARJI TURUNEN je kouzelné, dokáže nás spojit, zahřát u srdce a naše duše pak zpívají. Jsou plné nové energie, naděje a klidu zároveň. Přijďte si užít tyto jedinečná show!


Tarja Turunen - Christmas Together 2021

Odezvy

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE