Tarja Turunen – „In The Raw“ 2021

5b8ewbe83p Tarja 560x560 NEW21 no date 2x

Detaily akce:

29. 10. 2021

Čas: 18:00 - 23:00
Místo konání: Ideon


Turné metalové královny TARJI TURUNEN „In The Raw“ se přesouvá na podzim příštího roku!

Pozor, pozor, škrty a přesuny v koncertním kalendáři pokračují! Vzhledem k současné celosvětové pandemii coronaviru a naprosto nepředvídatelnému vývoji v nejbližších měsících, přesouvá své podzimní turné „In The Raw“ také finská metalová diva TARJA TURUNEN! Své aktuální album „In The Raw“ tak představí v České republice až na podzim 2021!

Nové termíny koncertů pro PARDUBICE a BRNO jsou následující:

29. 10. 2021 PARDUBICE, Ideon

30. 10. 2021 BRNO, Sono Centrum

Rozhodně se vyplatí si na tyto skvělé koncerty TARJI počkat! TARJA plánuje pustit vás hluboko do svého nitra! Na desce „In The Raw“ se otevírá víc, než kdykoli předtím a říká, že je to jako by před vámi stála nahá a šťastná. „Zlato je podle nás něco vyleštěného, dokonalého, sofistikovaného, luxusního, ale ve své přirozenosti je to stále surový a chladný prvek.“ vysvětluje TARJA. A stejně taková je její hudba na novém albu. Je to kombinace sofistikované a rafinované orchestrální hudby, pěveckých sborů a jejího klasicky trénovaného hlasu s hrubým, temným a heavy jádrem. Jednoduše řečeno „In The Raw“. Hudba, kterou TARJA dělá, má vždy symfonický základ a složitou duši a prostě patří na velká pódia!

Na obou koncertech této bohyně metalu se můžete těšit nejen na nové písně, ale i na ty starší, osvědčené hity. Už teď je tedy jasné, že půjde opět o nezapomenutelná, emocemi nabitá show! Rozhodně si na to počkejte!

Již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti i na nové termíny koncertů!


Tarja Turunen - „In The Raw“ 2021

Odezvy

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE