WALTARI – Evropské turné 2020

orig WALTARI   Evropske turne 2020 202082781238

Detaily akce:

2. 4. 2021

Čas: 19:00 - 23:00
Místo konání: Klub Nová Chmelnice


Podzimní koncerty finských WALTARI se přesouvají na jaro 2021!

Pokračujeme v přesouvání koncertů kvůli nejisté a nejasné situaci okolo viru Covid-19. Dalším, kdo přesouvá své turné jsou finští průkopníci moderního crossoveru, kapela WALTARI.

WALTARI se těšili, jak vám představí svoji novou desku „Global Rock“ v listopadu v PRAZE a ve ZLÍNĚ, ale svou cestu museli přeplánovat! Naštěstí, nové termíny jsou známy, a tak se na jejich jedinečné koncerty plné čisté vášně pro rock, a punk se špetkou anarchie můžete těšit na jaře 2021!

Do PRAHY, Klubu Nová Chmelnice dorazí 2. 4. 2021 a do ZLÍNA, Masters of Rock Café 3. 4. 2021!

WALTARI mají na svém kontě mají 14 alb a patří mezi nejvlivnější kapely, jak ve Finsku, tak v zahraničí. Kapela vždy zůstávala věrná sama sobě, aniž by sledovala komerční trendy nebo jakékoli omezení žánru. WALTARI jsou živým důkazem toho, že rocková kapela může být inspirována kdykoli a kdekoli. Jejich nejnovější počin, letošní deska „Global Rock“, představuje nový, barvitý pohled na moderní metal. Kapela věří v hudební povstání, míchání žánrů a vytváření nové a osvěžující hudby. To vše je součástí nové desky.

Zpěvák Kartsy Hatakka shrnuje filozofii WALTARI takto: „Rock je postoj, nehasnoucí touha zůstat v životě hravým, až do samého konce! Pořád mě baví nahodit make-up a stát se vyvržencem. Naším cílem je vytvářet muziku, která se vetře do myslí všech našich posluchačů.“

Sympaticky blázniví Finové jsou zpět, a na jaře 2021 zazní jejich hudba konečně naživo!

Tak nezapomeňte, hned po Aprílu, 2. 4. PRAHA, Nová Chmelnice a 3. 4. ZLÍN, Masters of Rock Café!


WALTARI - Evropské turné 2020

Odezvy

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE