Anna K. představuje nový videoklip k písni Na malou chvíli a chystá podzimní akustické koncerty

Zpěvačka Anna K. představila letos v červenci, po třech letech od vydání oceňovaného alba Světlo, novou píseň Na malou chvíli. Ta je momentálně 4. nejhranější domácí skladbou v rádiovém éteru. K písni nyní vznikl videoklip pod režijní taktovkou Martina Linharta.

“Mám z klipu obrovskou radost, vypadá přesně tak, jak jsem si ho k té písni představovala. Marty (Martin Linhart) je fakt talent, znám ho už tisíc let, tak jsem mu věřila. Celý jeho tým v čele s Pájou Dostálovou byli naprostý profíci a ještě k tomu moc milí lidé… Prostě skvělá parta krásných lidí mi natočila krásný klip,” raduje se Anna K. “S Annou K. jsme dlouholetí přátelé a jsem rád, že jsem pro ni mohl natočit klip právě k této písni. Celý song je pozitivní a má moc příjemnou náladu. Proto jsem se ji snažil dostat do vizuální podoby a klip nezatěžkávat komplikovaným scénářem,” vypráví režisér Martin Linhart a dodává: “Využili jsme pro natáčení světleně nejhezčí části dne, jako je východ a západ slunce. Dalším atmosférickým prvkem je zajisté americký karavan a celá scénografie kolem něj, která lokaci zabydlela a pro Annu K. tak vytvořila příjemné místo pro tvorbu a odpočinek. Ostatně v celém klipu pozorujeme zpěvačku právě při těchto činnostech. Spo-lečnost ji dělají rybička Ignác a fenka Tara, neboť právě i zvířata jsou s Annou K. úzce spojena. Celý videoklip také provázejí záběry kapely v čele s Tomášem Varteckým, který je zároveň zpěvaččin životní partner a tuto píseň pro ni složil. Proto bylo našim přáním, aby se v klipu objevil i on. Doufám, že se lidé, tak jako my všichni, co jsme na klipu pracovali, “na malou chvíli” zastaví v chaosu dne a náš klip jim udělá dobrou náladu. Nám se to při natá-čení určitě povedlo.”

O písni Na malou chvíli

Skladba Na malou chvíli vznikla v tandemu se zpěvaččiným životním partnerem Tomášem Varteckým. Produkce a zvuku se ujal držitel pěti Grammy Chris Lord-Alge, známý spoluprací s Green Day nebo Madonnou. Kytarovými party přispěl sólový kytarista Bon Jovi Phil X. “Myslím, že je to bomba, povedla se nám úžasná píseň. Je o nás a o životě, který žijeme téměř všichni, co jsme tolik let bok po boku s jedním partnerem. Je to dar,” uzavírá Anna K, která je letos nominovaná na ceny Žebřík, na jejichž slavnostním vyhlášení také odehraje koncert, a to 9. října v DEPO2015 v Plzni.

Zpěvačka se nyní těší na své podzimní akustické koncerty.  Vstupenky již jsou k dispozici na www.ticketlive.cz
19.11. Čelákovice
30.11. Brno
9.12. Chotěboř
12.12. Hradec Králové
15.12. Sušice
16.12. Praha

Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

MILOŠ DOLEŽAL Jr. Lidé můžou zářit prakticky kdykoli, když jsou šťastní v tom, co dělají

Rodák z Vysočiny, který se po vzoru svého otce rozhodl zasvětit život hudbě. Absolvent hry na kontrabas v Kroměříži, ale i dvou semestrů baskytary na prestižní americké hudební škole. Učitel několika oborů na dvou základních uměleckých školách v Jihočeském kraji, jenž dokáže vidět a rozvinout ve svých žácích skrytý potenciál. Talentovaný baskytarista s vybroušeným stylem hry, který si zakládá na morálce, disciplíně…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

MATĚJ HOMOLA Když nemám zrovna nápad na originální sochu, jdu a vyřezávám zvířata, to je pro mě škola

Když se řekne Wohnout, vybaví se hudebním fandům pravděpodobně tvář jejího nejvýraznějšího člena, zpěváka a kytaristy Matěje Homoly. Stejně jako jeho mladší bratr Honza se i Matěj zhlédl ve výtvarné tvorbě. V době lockdownu objevil souhrou okolností řezbářství a od té doby podle vlastních slov prakticky nepustil motorovou pilu z ruky. Na kontě má na tři stovky soch zvířat, postav…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE