Anna K. vydává emotivní klip k úspěšnému singlu „O Tobě i o mně”

annak

Aktuálně jedna z top nejhranějších skladeb v rádiích, „O Tobě i o mně“ zpěvačky Anny K., se dočkala klipové podoby. Singl spolu s jeho autorem Tomášem Varteckým produkoval pětinásobný držitel prestižní americké ceny Grammy, Chris Lord-Alge. Videoklip inspirovaný vlastním životním příběhem Anny K. režíroval Ondřej Kudyn. V rolích mladších verzí zpěvačky a jejího partnera se objevili herci Klára Miklasová a Tomáš Krutina.

Videoklip:

Aby byla podoba herců s Annou K. a jejím životním partnerem Tomášem Varteckým co nejvěrnější, muselo se zapracovat na jejich účesech. „Když scénárista Ondřej Brejška přišel s nápadem mladší verze Anny K., byl jsem nadšenej, a tak začala rekonstrukce Anny a Tomáše, což byla úplně nejlepší část produkce. Klára Miklasová si ostříhala vlasy podle fotek Anny K. z 90. let a Tomášovi (ano herec se jmenuje stejně jako Vartecký), jsme nechali udělat dredy ještě ráno před natáčením. Vždy se mi líbí, když v klipu můžeme jakkoli odrazit realitu a pohrát si s ní,“ říká režisér Ondřej Kudyn. Natáčení probíhalo na poetické lokaci, v lomu Homolák. Během akce se nešťastnou náhodou utopil onen zpě-vaččin přívěsek, který hraje v klipu roli, a jenž Anna K. kdysi dostala od Tomáše Varteckého. Takže pokud mají skalní fanoušci zájem, můžou se ponořit na dno Homoláku a najít si ho!

„Singl „O Tobě i o mně“ je inspirován naším společným životem, ale také příběhy lidí okolo nás. Není tedy úplně doslovně o nás dvou, ale je prostě o úžasné síle něčeho tak křehkého, co vzniklo před 25 lety a přežilo všechny překážky a úskalí, které život přináší, a přesto jsme stále spolu a milujeme se jako kdybychom spolu začali chodit včera,“ dodává s úsměvem zpěvačka. „Je to příběh kohokoliv, kdo se v něm najde. Jak to ale opravdu vše bylo na našem začátku, víme jen my dva a necháme si to jen pro sebe. Tohle proste berte jako film,“ uzavírá Anna K.

Anna K. vydala singl na konci června. Autorem hudby i textu je Tomáš Vartecký. A protože s Annou K. tvoří pár i v soukromí, promítl do písně i kousek životní zkušenosti, která dělá písničku o to emo-tivnější. Anna K. přiznává, že mu při tvorbě i tentokrát tak trochu radila: „Je to vždycky stejné. Tomáš je výhradní autor, já mám jen připomínky, co bych ráda změnila, nebo, co chci úplně jinak. Pak to vše společně dotáhneme, aby nás to oba bavilo.“ Na produkci singlu nespolupracovali s hudební legendou Chris Lord-Algem poprvé. Jejich pracovní cesty se spojily již na předchozím singlu „Na malou chvíli“. „Je to pro mě velká zkušenost pracovat s tak slavnými lidmi jako je Chris, který má několik amerických cen Grammy a je i tak velmi skromný, věčně usměvavý. A hlavně, výsledek je vždy boží,“ říká zpěvačka nadšeně. Singl vyšel u hudebního vydavatelství BrainZone.

Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

MILOŠ DOLEŽAL Jr. Lidé můžou zářit prakticky kdykoli, když jsou šťastní v tom, co dělají

Rodák z Vysočiny, který se po vzoru svého otce rozhodl zasvětit život hudbě. Absolvent hry na kontrabas v Kroměříži, ale i dvou semestrů baskytary na prestižní americké hudební škole. Učitel několika oborů na dvou základních uměleckých školách v Jihočeském kraji, jenž dokáže vidět a rozvinout ve svých žácích skrytý potenciál. Talentovaný baskytarista s vybroušeným stylem hry, který si zakládá na morálce, disciplíně…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

MATĚJ HOMOLA Když nemám zrovna nápad na originální sochu, jdu a vyřezávám zvířata, to je pro mě škola

Když se řekne Wohnout, vybaví se hudebním fandům pravděpodobně tvář jejího nejvýraznějšího člena, zpěváka a kytaristy Matěje Homoly. Stejně jako jeho mladší bratr Honza se i Matěj zhlédl ve výtvarné tvorbě. V době lockdownu objevil souhrou okolností řezbářství a od té doby podle vlastních slov prakticky nepustil motorovou pilu z ruky. Na kontě má na tři stovky soch zvířat, postav…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE