Arakain oslaví 35 let na scéně ve velkém stylu

Již 3. března 2017 odstartuje opravdu originální narozeninové turné skupiny Arakain.  V každém místě se odehrají ve dvou po sobě jdoucích dnech, dva naprosto odlišné koncerty.  Naplánováno je 30 koncertů v 15 místech po celé ČR. První dva koncerty se uskuteční 3. a 4. března tradičně v Polné u Jihlavy.
První den bude vždy UNPLUGGED  vystoupení.  Bude to poprvé za 35 let, kdy budou fanoušci moct zhlédnout takový koncert v podání Arakainu.  „V žádném případě však nepůjde o přehrávání pouze pomalých skladeb v této originální aranži,“ dodává Honza Toužimský
Druhý den se vrátíme do doby, ve které se Arakain prosadil na pozici tahouna, v té době, vznikajícího Československého Thrashmetalu.  „Vyslyšeli jsme opakované prosby fanoušků a v rámci pětatřicetin se vrátíme do doby alb Thrash the trash a Shizofrenie. „ Bude to jízda, sekundovat nám bude kapela té doby Kryptor, která slaví pro změnu třicetiny,“ doplňuje Jiří Urban.
Vstupenky na narozeninové turné jsou již v prodeji v sítích Ticketportal, Ticketart, v Arakain e-shopu a lokálních předprodejích.  Jsou jak na jednotlivé koncerty, tak i na oba za zvýhodněnou cenu.
 

Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

IRON MAIDEN Do pekla a zpět

„Noc byla černá a bylo zbytečné se bránit. Peklo s ohněm bylo zplozeno, aby bylo osvobozeno. Pochodně plály a posvátné nápěvy byly odříkány. Rituál začal, Satanovo dílo bylo dokonáno.“ „6-6-6, číslo pro tebe a mne!“ (The Number of the Beast) TEXT: MARCEL KOTEK Po pětileté existenci promluvili Iron Maiden jako pozdější pionýři nové vlny britského heavy metalu (NWOBHM) k metalovému…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE