Beego se se singlem Jediná vrací na scénu

Zpěvačka Beego, ex-frontmanka punk-rockové kapely Dirty Blondes, oznamuje svůj návrat na hudební scénu jako sólová zpěvačka a představuje svůj první singl Jediná. Hudební výraz nové tvorby staví na moderním popu s tanečním výrazem i dávkou kytar a slovenských textech. Singl, který otextovala slovenská zpěvačka Mirka Miškechová, vznikl v produkci agentury WiseMusic pod dohledem Jana Steinsdörfera (Chinaski) a Tomáše Laciny (Ewa Farna). O videoklip se postaral Jakub Mahdal alias Mahdies.
Beego se díky svému působení v Dirty Blondes zapsala na českou scénu jako jedna z nejenergičtějších a nejvýraznějších zpěvaček. Po své pauze nastupuje se stejnou živelnou energií, sex-appealem a dravostí. Srdce rebelky ji zůstalo. Novým singlem to jen podtrhuje. Zpěvačku nezastaví ani mateřství, které je pro ni dalším impulsivním nábojem a hnacím motorem. „Otěhotněla jsem v době, kdy jsem pracovala na novém singlu, těhotenství mě ovšem nezastavilo. Rozhodla jsem se, že všechny emoce využiji na tvorbu něčeho krásného. Videoklip jsme točili, když jsem byla v osmém měsíci, bylo to náročné, ale stálo to za to,“ tvrdí zpěvačka Beego.
Novinku je možné zhlédnout na kanále YouTube či poslechnout mimo jiné na streamingových službách Spotify a Apple Music.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XYEXJy5ByOg[/youtube] Videoklip Jediná poukazuje na text singlu a pojednává o jedinečnosti ženy. Vychází na Mezinárodní den žen a je věnovaný všem ženám. „Vydání klipu jsme naplánovali záměrně na Den žen. Chtěla bych, aby si ženy uvědomili, že jsou jedinečné a nebály se věřit samy v sebe,“ vzkazuje Beego. „Doufám, že se bude líbit, že si písničku pustíte v autě na cestě do práce, domů, nebo když si budete chtít zvednout náladu, to mě pak nejvíc potěší. Ať vám dodá odvahu dělat, co vás těší a baví. Nezapomeňte, že jste jedinečné a je jedno do čeho se pustíte. Věřte tomu, co cítíte,“ dodává.
Novinka Jediná zazní poprvé live 15. března 2018 v rámci pravidelného večera Prague Open Mic Hosted By Beego v La Loca Music Bar and Lounge. Zároveň zde proběhne křest videoklipu.
„Za mě se píseň Jediná podařila. Je energická, jednoduchá, rebelská. Zůstaly v ní prvky kytar, ale hudba je taneční. Hudbu beru jako názor, poselství, pokušení otvírat různé komnaty, možnost, jak něco změnit. Vždy mě fascinovalo, že hudba může léčit, motivovat a dobít baterky, “ říká Beego.
Beego svou kariéru odstartovala v kostelním sboru, po příchodu do Prahy však naskočila na punková a rocková pódia. S věkem však pochopila, že je čas se zklidnit a z tvrdé rockerky se pomalu stává nadějná popová zpěvačka. „Po několika letech v undergroundu, po stovkách koncertů, festivalů v ČR i zahraničí, jsem se rozhodla jít jinou cestou. Toto rozhodnutí nebylo lehké. Spousta lidí mě v ten okamžik odsoudila. Cítila jsem se jako Gwen Stefani, když odešla z No Doubt a rozjela sólovou dráhu. Byla jsem ovšem zcela přesvědčená, že tak to má být. Chtěla jsem začít novou etapu a posunout se dál,“ komentuje svou sólovou dráhu Beego.
Web:   http://www.beego.cz/
http://www.pragueopenmic.cz
Facebook: https://www.facebook.com/beegoshea/
facebook event: https://www.facebook.com/events/151619598836458/
 

Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

MILOŠ DOLEŽAL Jr. Lidé můžou zářit prakticky kdykoli, když jsou šťastní v tom, co dělají

Rodák z Vysočiny, který se po vzoru svého otce rozhodl zasvětit život hudbě. Absolvent hry na kontrabas v Kroměříži, ale i dvou semestrů baskytary na prestižní americké hudební škole. Učitel několika oborů na dvou základních uměleckých školách v Jihočeském kraji, jenž dokáže vidět a rozvinout ve svých žácích skrytý potenciál. Talentovaný baskytarista s vybroušeným stylem hry, který si zakládá na morálce, disciplíně…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

IRON MAIDEN Do pekla a zpět

„Noc byla černá a bylo zbytečné se bránit. Peklo s ohněm bylo zplozeno, aby bylo osvobozeno. Pochodně plály a posvátné nápěvy byly odříkány. Rituál začal, Satanovo dílo bylo dokonáno.“ „6-6-6, číslo pro tebe a mne!“ (The Number of the Beast) TEXT: MARCEL KOTEK Po pětileté existenci promluvili Iron Maiden jako pozdější pionýři nové vlny britského heavy metalu (NWOBHM) k metalovému…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE