Blaze Bayley hospitalizován

Blaze Bayley

Metalový zpěvák a skladatel Blaze Bayley (ex Iron Maiden) prodělal srdeční záchvat. Jeho nejbližší spolupracovníci píší: “S upřímnou lítostí oznamujeme, že Blaze měl včera večer doma infarkt a nyní je ve stabilizovaném stavu v nemocnici a čeká na zprávy o další operaci/léčbě. Za daných okolností je v dobré náladě, ale je naprosto zklamaný, že musí odložit naše blížící se vystoupení v březnu a dubnu.

Vrácení vstupenek bude k dispozici u zdroje, ale opravdu doufáme, že si vstupenky ponecháte a stihnete nová data, která oznámíme, jakmile budou naplánovány. Pokud jde o představení, která jsou již rezervována na červen až listopad tohoto roku, musíme si pochopitelně chvíli počkat, abychom viděli, jak rychlé bude Blazeovo zotavení. Takže prosíme sledujte nové zprávy a hlavně jsme si jisti, že se k nám přidáte a budete mu přát kompletní & brzké uzdravení. Blazeovi chybíš, nemůže se dočkat, až získá plné zdraví a zase se uvidíme. Každá bouře končí… ‚ tvé srdce se uzdraví‘ Všem moc děkujeme za pochopení a podporu. Mark Appleton & Christopher Appleton (management / rezervace)

Blaze Bayleyho ještě v plné síle můžete zhlédnout a přát mu ve shodě s názvem klipu ještě A Thousand Years zde:

foto pro společnost Alfedus z pražského pobytu Blaze Bayleyho: Jiří Zídek
Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

IRON MAIDEN Do pekla a zpět

„Noc byla černá a bylo zbytečné se bránit. Peklo s ohněm bylo zplozeno, aby bylo osvobozeno. Pochodně plály a posvátné nápěvy byly odříkány. Rituál začal, Satanovo dílo bylo dokonáno.“ „6-6-6, číslo pro tebe a mne!“ (The Number of the Beast) TEXT: MARCEL KOTEK Po pětileté existenci promluvili Iron Maiden jako pozdější pionýři nové vlny britského heavy metalu (NWOBHM) k metalovému…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE