Bullet Holles vydávají první videoklip k debutové desce

Parta mladíků z Bratislavy tvořících pod názvem Bullet Holes, která datuje svůj vznik v roce 2014, už dříve zaujala pozornost fanoušky přímočarého pop-rocku a každým jejich hudebním počinem se jejich počet rozrůstá. Bude to i tím, že náměty na svou tvorbu čerpají z běžného života a důkladného pozorování svého okolí. V těchto dnech vypustili pilotní singl a klip HOŘÍ!, který je předzvěstí jejich debutového alba, na kterém momentálně pracují ve studiu Kupec records, pod producentskou taktovkou Juraje Kupce a plánují jeho vydání na jaře 2018.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=spSnibBpkBs[/youtube]
Bullet Holes, se výrazněji projevili jako semifinalisté v soutěži Rocková maturita, kde je porotci, jako např. Petr Bič nebo Zuzana Smatanová rovnou poslali do finále, které poté vyhráli v kategorii Pop & Rock.
Klip produkovalo studio DIGITAL ROCK MEDIA, o kameru a střih se postaral již z jiných hudebních klipů známý Mark Jarda.
Díry po nábojích, jak v překladu zní název songů naznačuje směr, kam přesně míří kapela svou tvorbou – na srdce a mysl posluchače a tu chtějí zasáhnout tou nejkvalitnější hudební střelou. Další jejich hudební, singlová střela již brzy a debutní desku očekávejte už na jaře.
Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

MILOŠ DOLEŽAL Jr. Lidé můžou zářit prakticky kdykoli, když jsou šťastní v tom, co dělají

Rodák z Vysočiny, který se po vzoru svého otce rozhodl zasvětit život hudbě. Absolvent hry na kontrabas v Kroměříži, ale i dvou semestrů baskytary na prestižní americké hudební škole. Učitel několika oborů na dvou základních uměleckých školách v Jihočeském kraji, jenž dokáže vidět a rozvinout ve svých žácích skrytý potenciál. Talentovaný baskytarista s vybroušeným stylem hry, který si zakládá na morálce, disciplíně…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

IRON MAIDEN Do pekla a zpět

„Noc byla černá a bylo zbytečné se bránit. Peklo s ohněm bylo zplozeno, aby bylo osvobozeno. Pochodně plály a posvátné nápěvy byly odříkány. Rituál začal, Satanovo dílo bylo dokonáno.“ „6-6-6, číslo pro tebe a mne!“ (The Number of the Beast) TEXT: MARCEL KOTEK Po pětileté existenci promluvili Iron Maiden jako pozdější pionýři nové vlny britského heavy metalu (NWOBHM) k metalovému…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE