Debutová deska pražských punkáčů The Fialky slaví 15 let!

fialky

Právě vychází, speciální, vinylová reedice debutového alba kapely The Fialky „Průser“ z roku 2007. Pro kapelu se jednalo o zásadní nahrávku, díky které se dostala do širšího povědomí. Fakt, že nejde o nijak slabou desku, potvrzuje také to, že velké množství skladeb z desky kapela stále hraje na svých koncertech. A nechybí tu také jeden z největších hitů Fialek, dnes už klasický song „Punk sex pivo“.

Jedná se vlastně o čtvrté vydání. Po dvou CD verzích, proběhla v roce 2018 už i reedice vinylová, ta se ovšem během několika měsíců vyprodala.

Nové LP vychází k příležitosti 15 let od prvního vydání alba Průser ve speciální edici s obalem inspirovaným deskou Shock Troops od Cock Sparrer. Jednou ze zásadních inspirací kapely. Deska vychází na PHR Records, domácím labelu Fialek. Kapela se chystá vydání oslavit na pátečním(18.11.) koncertě v Pražském klubu Vagón, kde vystoupí společně s letitými parťáky z Ústí Houbou a Bratislavskými divočáky Dafy and the Rafters. Ti se za poslední měsíce zapsali do širšího povědomí hned několika tuzemskými koncerty například po boku SPS.

Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

IRON MAIDEN Do pekla a zpět

„Noc byla černá a bylo zbytečné se bránit. Peklo s ohněm bylo zplozeno, aby bylo osvobozeno. Pochodně plály a posvátné nápěvy byly odříkány. Rituál začal, Satanovo dílo bylo dokonáno.“ „6-6-6, číslo pro tebe a mne!“ (The Number of the Beast) TEXT: MARCEL KOTEK Po pětileté existenci promluvili Iron Maiden jako pozdější pionýři nové vlny britského heavy metalu (NWOBHM) k metalovému…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

PETR BENDE Je dar mít kolem sebe lidi, kterým můžeš věřit

Už několikátá vlna koronaviru nepřeje plánování, jež je u akcí kulturního formátu nezbytnou nutností. Jsou však jedinci, kteří se ani touto situací nechtějí nechat odradit a vidí pověstné světlo na konci tunelu. Zimní období je u Petra Bendeho už čtvrt století spjato s tradičními vánočními koncerty a plán na letošek je ten samý, znovu lidem nadělit nálož nejen vánočních melodií…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE