Druhý singl VIZO si vzala do parády vítězka The Voice Annamária d´Almeida a rapper Antwi z Notes from Prague

vizo 1200x450 c default 1

Producentské duo VIZO přichází s druhým singlem „Lazy Party“, na který si pozvali zpěvačku a vítězku soutěže The Voice Česko Slovensko 2019 Annamárii d´Almeidu a rappera Antwiho (Notes from Prague a Blind Definition). Spolu se singlem VIZO vypouští i videoklip, hlavní roli v něm ztvárnila performerka a tanečnice Jitka Sarah Čechová, která song v premiéře odhalila v rámci svého živého vystoupení v prostoru Máj 4. patro.

„Lazy Party je o tom, že i ta vaše parta přátel může jednou dospět do stádia zdánlivě nekonečné nudy a stereotypu, ale stejně se máte rádi a stojí za to tu kolektivní lenost kreativně rozehnat,“ popisuje VIZO velmi křehké vztahy.

Singl Lazy Party vznikl opět na základech beatu vytvořeného z venkovních ruchů. Zaslechnete v něm padající kapky z Libeňského mostu nebo staré natahovací hodiny. Za zmínku stojí fakt, že píseň vznikala více než 3 roky. „Základ songu byl hotový rychle. Chvíli jsme pak zkoušeli různé zpěvačky, až jsme jednou dostali číslo na Any, zavolali jsme jí a ona řekla: Líbí se mi to, jdu do toho. Nahráli jsme to, no a pak už jsme jen čekali až za tři roky vyhraje The Voice, aby to mělo nějaký zásah,“ říkají s úsměvem VIZO.

Dalším hostem v singlu je rapper Antwi z pražského uskupení Notes from Prague. „Svým charakterem si song říkal o rapovou pasáž. Kluci mi song poslali, bavil mě jeho feeling a fakt, že zní jinak než klasická česká produkce,“ říká Antwi. Vokály se nahrávaly ve studiu Solisko v Solopiskách, mix pochází z dílny VIZO z domovského Beak Studia a master má na svědomí Ondřej Žatkuliak z Rooftop Studios.

Námět a režie videoklipu je stejně jako u prvního singlu Goodbye Prague dílem Silvie Kořenkové. Hlavní postavou v klipu je pak tanečnice Jitka Sarah Čechová, kterou lidé znají například z představení Pulsar v pražském divadle Ponec. Má však zkušenosti i z New Yorku nebo Číny. „VIZO je z mého pohledu fresh. Je to jiný. A to mě baví,“ dodává.

Klip se natáčel na tajném místě a v CAMPu – pražském Centru Architektury a Městského Plánování, které se pyšní 25 metrovou projekční stěnou. „Podařilo se nám zapůjčit RED kameru, se kterou byl náš kameraman a někdejší vítěz Czech Press Foto Junior David „Kerny“ Bůžek jedno tělo,“ říká režisérka Silvie a dodává, že klíčový byl pro ni kontrast světlého přírodního pozadí a rudých šatů v kombinaci s moderním tancem.

Kdo je VIZO?

VIZO je producentské duo, které vsází na melodičnost a originální zvuk. Hraje si s různými hudebními styly. V červnu zformovaná dvojice ve svém prvním singlu s názvem Goodbye Prague otevřela téma klasicky českého víkendového opouštění města, nyní se v kolaboraci s dalšími umělci podivuje nad poutem přátelství i navzdory opakujícím se nudným společným akcím. „Myslíme to s hudbou vážně. Odteď tu budeme s vámi, sledujte nás. Máme toho v záloze víc.“

Odkaz na videoklip:

Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

MILOŠ DOLEŽAL Jr. Lidé můžou zářit prakticky kdykoli, když jsou šťastní v tom, co dělají

Rodák z Vysočiny, který se po vzoru svého otce rozhodl zasvětit život hudbě. Absolvent hry na kontrabas v Kroměříži, ale i dvou semestrů baskytary na prestižní americké hudební škole. Učitel několika oborů na dvou základních uměleckých školách v Jihočeském kraji, jenž dokáže vidět a rozvinout ve svých žácích skrytý potenciál. Talentovaný baskytarista s vybroušeným stylem hry, který si zakládá na morálce, disciplíně…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

IRON MAIDEN Do pekla a zpět

„Noc byla černá a bylo zbytečné se bránit. Peklo s ohněm bylo zplozeno, aby bylo osvobozeno. Pochodně plály a posvátné nápěvy byly odříkány. Rituál začal, Satanovo dílo bylo dokonáno.“ „6-6-6, číslo pro tebe a mne!“ (The Number of the Beast) TEXT: MARCEL KOTEK Po pětileté existenci promluvili Iron Maiden jako pozdější pionýři nové vlny britského heavy metalu (NWOBHM) k metalovému…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE