Festival Barvy léta 2022 – Barvy léta RUN 2022

barvy leta

 

21. ročník hudební přehlídky Barvy léta letos proběhne v sobotu 16. 7. 2022 v Poděbradech. V přírodním areálu na Jezeře si můžete užít nejen přední české hudební skupiny, ale i bohatý doprovodný program, páteční večírek pro nedočkavé, nebo vyhrát Barvy léta RUN – běh pro děti i dospělé! Pište si tedy do diářů, kalendářů a na lednice, že letošní Barvy léta startují v Poděbradech již v pátek 15. 7. 2022.

NA PÓDIUM SE BĚHEM DNE PŘEDSTAVÍ:

· TŘI SESTRY

· MIG 21

· ALKEHOL

· LENNY

· POLETÍME?

· E!E

· DOSTOR P.P.

· NEŽFALEŠ

Video pozvánka:

CO VÁM NAVÍC NABÍZÍ FESTIVAL BARVY LÉTA:

· Barvy léta RUN „MAGOROVA DESÍTKA“ pro dospělé a „MALÁ DESÍTKA“ pro děti o medaile – viz níže

· stanové městečko – ZDARMA

· dětský koutek – ZDARMA

· oddychovou zónu s čajovnou

· stánek s merchem kapel

· bohaté občerstvení

VSTUPENKY ZAKOUPÍTE: Online zde (https://www.barvyleta.cz/?page=vstupenky&ts_action=show-popup&ts_itemid=1141975&ts_itemtypeid=performance) ale i v den konání na místě!

Barvy léta RUN „Magorova desítka“ – startuje ve 14:00 hodin, na 10 km trati, kde můžete poměřit svou kondici s kapelníkem skupiny Tři sestry Ing. Magorem.
Dětský závod na 1 km, tzv. malá desítka, zaměstná a snad i pobaví vaše děti. Výherci v každé závodní kategorii získávají volný vstup na festival a pro první tři závodníky v cíli je připraven poukaz na unikátní pohybovou analýzu, která je v současnosti k dosažení na dvou místech na světě. Zároveň ji ocení nejenom čistokrevní běžci, nýbrž i sportovci, neboť běh je základem každého pohybového sportu. Tuto skvělou cenu věnovala společnost Salming. Na všechny závodníky čeká nealko občerstvení zdarma a účastnická medaile.

Registrovat se můžete v den závodu přímo na místě do 14 hodin nebo prostřednictvím emailu: sokol-zlichov@seznam.cz

Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

IRON MAIDEN Do pekla a zpět

„Noc byla černá a bylo zbytečné se bránit. Peklo s ohněm bylo zplozeno, aby bylo osvobozeno. Pochodně plály a posvátné nápěvy byly odříkány. Rituál začal, Satanovo dílo bylo dokonáno.“ „6-6-6, číslo pro tebe a mne!“ (The Number of the Beast) TEXT: MARCEL KOTEK Po pětileté existenci promluvili Iron Maiden jako pozdější pionýři nové vlny britského heavy metalu (NWOBHM) k metalovému…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE