Footfest přivítá legendární Alphaville a nachystal i seznamovací akci

Další ročník hudebního festivalu Footfest se uskuteční 20. až 21. července 2018 v Želči u Tábora a přinese české i zahraniční interprety jako legendární AlphavilleArakain s Lucií Bílou, Divokýho Billa, Slzu, Pipes And Pints, Ross The Boss, UDG, No Name, Buty a spoustu dalších.
Oběma dny provedou moderátoři Zdeněk Izer a Kateřina Nekolná, návštěvníci se budou moci zúčastnit turnaje v malé kopané, utkání v Bumperballu nebo Beer Pongu. Nepatříte mezi fanoušky týmových her? Pak můžete vyzkoušet nevšední individuální verzi fotbalu 1VS1. Footfest myslí také na děti, a proto na ně čeká množství zábavných aktivit v podobě malování na obličej, boulderingová lezecká stěna, vodní skluzavka a vystoupení divadelníků a kejklířů.
Nezadané a flirtuchtivé návštěvníky jistě potěší nová seznamovací akce Footfest – SEZNAMTE SE. Pořadatelé na samolepky otiskli různé balicí hlášky, které napovídají, o co mají jejich nositelé zájem a s kým by se rádi seznámili.
Vstupenky v předprodeji na pátek získáte za 450 Kč, na sobotu za 500 Kč a za oba dny zaplatíte 750 Kč. Dětská permanentka na celý festival stojí 300 Kč. Zvýhodněné vstupenky čekají i na držitele průkazů ZTP a ZTP/P. Vstupenky na místě v den konání jsou pak o cca 100 Kč dražší.
Pro více informací sledujte web www.footfest.cz a FB stránku www.facebook.com/footfestZelec.

Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

MILOŠ DOLEŽAL Jr. Lidé můžou zářit prakticky kdykoli, když jsou šťastní v tom, co dělají

Rodák z Vysočiny, který se po vzoru svého otce rozhodl zasvětit život hudbě. Absolvent hry na kontrabas v Kroměříži, ale i dvou semestrů baskytary na prestižní americké hudební škole. Učitel několika oborů na dvou základních uměleckých školách v Jihočeském kraji, jenž dokáže vidět a rozvinout ve svých žácích skrytý potenciál. Talentovaný baskytarista s vybroušeným stylem hry, který si zakládá na morálce, disciplíně…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

ARTUR KAISER Prodat Votvírák bylo jako prodat vlastního psa

V hudební branži je to zástupce několika interpretů, ale především otec festivalu Votvírák, který se v roce 2008 stal největším tuzemským. Tento post si mimochodem drží dodnes. V minulosti byl uznávaný artista, zástupce České republiky na mezinárodních festivalech a držitel několika světových rekordů. V současné době je úspěšný televizní producent i filmový režisér. Artur Kaiser je muž mnoha profesí, ale jeho…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE