Gorillaz oznamují předskokana na pražském koncertu a představují nový singl a videoklip

Pražský koncert Gorillaz se nezadržitelně blíží
České publikum v Praze rozehřeje DJ a producent Remi Kabaka
Gorillaz vysílají do světa nový singl a videoklip Garage Palace
V úterý 14. listopadu se českému publiku poprvé na živo představí nejslavnější virtuální kapela světa  Gorillaz. Jako součást turné k novému studiovému albu „Humanz“ čeká pražskou O2 arenu velkolepá vizuální show, kterou přiveze celkem 10 kamionů.
Dlouhou dobu se spekulovalo, kdo zahřeje publikum před samotným koncertem Gorillaz, když management oznámil, že s týmem nepřijede rapperka Little Simz. Odpověď na tuto otázku přichází právě teď. Jako předskokan byl vybrán DJ a producent Remi Kabaka, který se stejně jako Little Simz podílel na produkci alba „Humanz“. 
Každý, kdo se trochu orientuje v londýnském kulturním podhoubí, už pravděpodobně zaslechl jeho jméno. Je to člověk, který spojuje svět umění, hudby a módy, a to již několik desetiletí. Je bijícím srdcem svého města.
Remi Kabaka je synem slavného nigerijského perkusionisty stejného jména, spolupracoval mimo jiné s umělcij ako jsou Steve Lazarides a Banksy na vytvoření audiovizuálního klubového konceptu Blaakspring, věnoval se i uměleckému řízení značek, gramofirem a umělců.
Se svým dlouholetým spolupracovníkem Damonem Albarnem dosáhl nejplodnějších a nejrozmanitějších výsledků. Vydal se na cestu do Konga s lidmi jako Dan the Automator a Spoek Mathambo v rámci DRC Collective a účastnil se slavného projektu Africa Express.  S Gorillaz Kabaka nejdřív hrál, pak i produkoval kritikou nadšeně přijaté album “Humanz” a procestoval svět jako centrální člen Gorillaz Sound System.
Gorillaz zahájili evropskou část turné „Humanz“ již 1. listopadu a při této příležitosti vypustili do světa nový singl a videoklip. Je jím skladba Garage Palace, na které se podílí rapperka Little Simz. Tato skladba bude součástí limitované edice alba „Humanz“, která vyjde na LP.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qoAxRICB9j8[/youtube] 
Gorillaz nabízejí svým fanouškům v Praze možnost koupit si VIP balíček služeb “Humanz”. Tuto možnost mají i majitelé již zakoupených vstupenek. Balíček obsahuje možnost zúčastnit se zvukové zkoušky, přednostní vstup do haly a VIP upomínkové předměty. Tuto možnost mají zájemci do čtvrtka 9. listopadu.
Vice informací naleznete zde:  https://www.ticketportal.cz/Event/GORILLAZ_2017_Package_Tickets
Informace o vstupenkách: http://www.ticketportal.cz/event.aspx?id=-2147482523

Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

MILOŠ DOLEŽAL Jr. Lidé můžou zářit prakticky kdykoli, když jsou šťastní v tom, co dělají

Rodák z Vysočiny, který se po vzoru svého otce rozhodl zasvětit život hudbě. Absolvent hry na kontrabas v Kroměříži, ale i dvou semestrů baskytary na prestižní americké hudební škole. Učitel několika oborů na dvou základních uměleckých školách v Jihočeském kraji, jenž dokáže vidět a rozvinout ve svých žácích skrytý potenciál. Talentovaný baskytarista s vybroušeným stylem hry, který si zakládá na morálce, disciplíně…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

IRON MAIDEN Do pekla a zpět

„Noc byla černá a bylo zbytečné se bránit. Peklo s ohněm bylo zplozeno, aby bylo osvobozeno. Pochodně plály a posvátné nápěvy byly odříkány. Rituál začal, Satanovo dílo bylo dokonáno.“ „6-6-6, číslo pro tebe a mne!“ (The Number of the Beast) TEXT: MARCEL KOTEK Po pětileté existenci promluvili Iron Maiden jako pozdější pionýři nové vlny britského heavy metalu (NWOBHM) k metalovému…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE