Hentai Corporation mají nový klip, nahrávají desku a pojedou turné

Během posledních tří let „sjížděli“ republiku prakticky nepřetržitě. Může se tedy zdát, že u Hentai Corporation se na konci roku 2016 neděje nic zajímavého. Ovšem opak je pravdou, neb pánové mají i během koncertní pauzy napilno.
Ještě než si budou moci fanoušci smlsnout na druhém albu, připravili pro ně Hentai Corporation překvapení v podobě nového videoklipu. Ten je tentokrát až nečekaně seriózní. Hororová podívaná Až ti řeknu vznikla ke coververzi písně Davida Kollera, kterou Hentai nahráli v rámci projektu David Koller & Friends. Režie klipu se ujal Jarek Plouhar, jenž má na svědomí i nechvalně známou bobří estrádu Equilibristic Brides. Natáčení probíhalo ve Zlenicích a pražských Vysočanech.
Již zmíněné nové album kapela právě natáčí v Ostravě ve studiu Citron. Křest je naplánován na březen 2017. „Dělaj na tom s náma Aleš Bajger a Petr Slezák, což je taková docela nesourodá dvojice hudebních magorů a moc chytrejch pánů, který si navzájem lezou na nervy a zároveň jsou schopný nás dokopat k nevídanejm výkonům. Ta deska bude vraždit,“ říkají sami Hentai Corporation.
Na příští rok je také naplánováno turné tří pražských kapel, kde se Hentai představí v tak trochu nečekané, avšak o to zajímavější společnosti formací Prago UnionCocotte Minute. Destinace všech koncertních zastávek by měly být známy během ledna a HC vás na ně (samozřejmě svým typickým způsobem) srdečně zvou: „Přijďte hodit hrbem, vy mrdky!!!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dZ0vtuvGUm4[/youtube]

Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

MILOŠ DOLEŽAL Jr. Lidé můžou zářit prakticky kdykoli, když jsou šťastní v tom, co dělají

Rodák z Vysočiny, který se po vzoru svého otce rozhodl zasvětit život hudbě. Absolvent hry na kontrabas v Kroměříži, ale i dvou semestrů baskytary na prestižní americké hudební škole. Učitel několika oborů na dvou základních uměleckých školách v Jihočeském kraji, jenž dokáže vidět a rozvinout ve svých žácích skrytý potenciál. Talentovaný baskytarista s vybroušeným stylem hry, který si zakládá na morálce, disciplíně…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

IRON MAIDEN Do pekla a zpět

„Noc byla černá a bylo zbytečné se bránit. Peklo s ohněm bylo zplozeno, aby bylo osvobozeno. Pochodně plály a posvátné nápěvy byly odříkány. Rituál začal, Satanovo dílo bylo dokonáno.“ „6-6-6, číslo pro tebe a mne!“ (The Number of the Beast) TEXT: MARCEL KOTEK Po pětileté existenci promluvili Iron Maiden jako pozdější pionýři nové vlny britského heavy metalu (NWOBHM) k metalovému…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE