Hrdinové nové fronty jdou do studia

fronta

Budete-li se zajímat o to, kolem kterých kapel domácí hudební scény se vznáší aura mnohých mýtů a legend, určitě bude jednou z odpovědí i jihlavská punková skupina Hrdinové nové fronty. Svou činnost ukončila ještě před přelomovým rokem 1989 a od té doby sice vyšlo několik vzpomínkových kompilací, samplerů či znovuvydaných demonahrávek, ovšem, že by snad někdy došlo k tomu, aby se bratři Štěpánové (vytíženi ve své kapele XIII. století) hodlali zabývat něčím pod hlavičkou HNF, v to nevěřili po více než třiceti letech snad už ani nejskalnější z tehdejších punkových příznivců. A přesto je to tady.

„Všechno, co jsme chtěli říct, jsme již řekli, ale současný stav světa nás nenechává v klidu a my se chceme připomenout a říct – furt jsme ještě tady!

Naše volba ohledně výběru písní byla rychlá – nedělat nové věci, ale vyrazit do studia nahrát některé songy znovu. Chceme dát  připravovanému albu kvalitní zvuk, aby si ho mohli fanoušci užít v plné kvalitě. Na novém albu bude 8 písní, které zatím nebudeme zveřejňovat. Plánujeme vyjet do studia během léta 2021. Jedna píseň ale na albu nesmí chybět! Píseň, která skupinu HNF proslavila a stala se jejich největším hitem… píseň, která vystihuje úplně vše… To svět se posral,“ píše se ve zprávě kapely.

Do studia by měli HNF vyjet v sestavě Petr Štěpán – kytara, zpěv, Pavel Štěpán – bicí a Mirek „Palda“ Paleček – basová kytara. A pokud byste na vznik desky chtěli přispět, možnost je zde.

Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

MILOŠ DOLEŽAL Jr. Lidé můžou zářit prakticky kdykoli, když jsou šťastní v tom, co dělají

Rodák z Vysočiny, který se po vzoru svého otce rozhodl zasvětit život hudbě. Absolvent hry na kontrabas v Kroměříži, ale i dvou semestrů baskytary na prestižní americké hudební škole. Učitel několika oborů na dvou základních uměleckých školách v Jihočeském kraji, jenž dokáže vidět a rozvinout ve svých žácích skrytý potenciál. Talentovaný baskytarista s vybroušeným stylem hry, který si zakládá na morálce, disciplíně…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

IRON MAIDEN Do pekla a zpět

„Noc byla černá a bylo zbytečné se bránit. Peklo s ohněm bylo zplozeno, aby bylo osvobozeno. Pochodně plály a posvátné nápěvy byly odříkány. Rituál začal, Satanovo dílo bylo dokonáno.“ „6-6-6, číslo pro tebe a mne!“ (The Number of the Beast) TEXT: MARCEL KOTEK Po pětileté existenci promluvili Iron Maiden jako pozdější pionýři nové vlny britského heavy metalu (NWOBHM) k metalovému…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE