I vstup do nového roku se dá prožít v klubech

Pro ty, kteří se s kluby nemohou jen tak rozloučit ani v posledním dni roku, je tu pár tipů, kam za živou muzikou či zaznamenáníhodným programem v paletě pražských možností.
Klub Rock Café protentokrát nabízí hned trojici kapel. Irskem nasáklé celtic punk rockové Pirates Of The Pubs a dva zástupce svébytně pojaté world music – Pohřební kapelaCircus Problem. To, že mejdan jede až do prvních hodin roku 2017, asi není třeba dodávat. Lístky pořídíte na místě za 250 korun, v předprodejích za 199 korun + poplatky.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8MI3v7ovYd8[/youtube] King Kurt na 007 - plakát
King Kurt na 007 – plakát
Proslulý strahovský Klub 007 se vytasil pro letošek s těžkým kalibrem. Domácí psycho all star band kořeněný nezbytným černým humorem Carlos And His Coyotes totiž na scéně doplní britská psycho crazy billy legenda King Kurt na své vůbec prvním pražském vystoupení. No psycho Silvestr se vším všudy.
King Kurt se na scéně s různými pauzami a v různých reinkarnacích a sestavách objevují již 35 let. Dopřáli si několik reunionů, ale o tom současném jdou vcelku pozitivní reference. Schválně, co ze svých ujetých nápadů, extravagantních kostýmů i rekvizit si pánové připravili na Strahov? A jestlipak se ozve Destination Zululand?
A pozor, je tu požadavek na dress code ve stylu Hawai a ZOO a navíc, silvestrovská party je snad jediným večerem, kdy se na Sedmičce hraje live až do půlnoci.
Ceny vstupenek jsou odstupňovány od 200 do 290 korun.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OS-1K_IDf60[/youtube]

Prague Burlesque
Prague Burlesque
A pokud by snad bylo libo něco noblesnějšího, je tu třeba ještě večer ve vinohradském varieté/klubu Royal. Tamní scéna bude patřit programu Prague Burlesque s názvem Dámy z porcelánu. Cena vstupenek odpovídá zobrazovanému světu luxusu a elegance i programu souboru, jenž svou neutuchající aktivitou vrátil po mnoha letech Prahu na mapu evropských velkoměst burlesky jako specifického kulturního žánru. Lístky na tuto speciální novoroční party pořídíte za cenu od 990 korun.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ii556v6M-9I[/youtube]  

Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

MILOŠ DOLEŽAL Jr. Lidé můžou zářit prakticky kdykoli, když jsou šťastní v tom, co dělají

Rodák z Vysočiny, který se po vzoru svého otce rozhodl zasvětit život hudbě. Absolvent hry na kontrabas v Kroměříži, ale i dvou semestrů baskytary na prestižní americké hudební škole. Učitel několika oborů na dvou základních uměleckých školách v Jihočeském kraji, jenž dokáže vidět a rozvinout ve svých žácích skrytý potenciál. Talentovaný baskytarista s vybroušeným stylem hry, který si zakládá na morálce, disciplíně…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

IRON MAIDEN Do pekla a zpět

„Noc byla černá a bylo zbytečné se bránit. Peklo s ohněm bylo zplozeno, aby bylo osvobozeno. Pochodně plály a posvátné nápěvy byly odříkány. Rituál začal, Satanovo dílo bylo dokonáno.“ „6-6-6, číslo pro tebe a mne!“ (The Number of the Beast) TEXT: MARCEL KOTEK Po pětileté existenci promluvili Iron Maiden jako pozdější pionýři nové vlny britského heavy metalu (NWOBHM) k metalovému…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE