Kaleo se objeví v České republice

Kaleo je patrička z Islandu, která se objeví poprvé v České republice v letošním roce. Uvítá je pražský klub Roxy a to přesně 21. listopadu 2017. Přivezou si sebou speciálního hosta Judah & The Lion. Vstupenky na tento koncert budou k dispozici od 5. května v síti předprodeje.
Kaleo je blues – rocková kapela, která je poměrně „mladá“ vznikla v roce 2012. Album A/B vyšlo v minulém roce. Skupina má za sebou několik vystoupení v televizních pořadech, různých amerických seriálech a podobně. Jejich singl Way Down We Go dosáhl v prodejnosti pěti set kusů v USA.
Ve své tvorbě se soustředí na různorodost, což ostatně kapelu dělá zajímavou a originální. Ono i album je rozděleno na dvě části. Na debutu Kaleo spolupracovalo s producentem, který stojí za takovými interprety jako Norah Jones, Tom Waits či Kings Of Leon.
Listopadový koncert tak jistě bude stát za to, kapela jistě ukáže obě své stránky, které ji činí úspěšnou. Níže si můžete poslechnout singl Way Down We Go.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0-7IHOXkiV8[/youtube]

Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

ALTER BRIDGE Inspirativní poselství o tom, že se i z pěšáků mohou stát králové

Je tomu už osmnáct let, co mezi sebe tři bývalí členové kapely Creed v čele s Markem Tremontim pozvali zpěváka Mylese Kennedyho. Dali tak vzniknout soudržnému hardrockovému a alternativně až progresivně metalovému tělesu Alter Bridge, které desku od desky zraje jako víno. V půlce října vypustila čtveřice muzikantů do světa sedmou studiovku Pawns & Kings, o níž hovoří mnozí recenzenti…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

MILOŠ DOLEŽAL Jr. Lidé můžou zářit prakticky kdykoli, když jsou šťastní v tom, co dělají

Rodák z Vysočiny, který se po vzoru svého otce rozhodl zasvětit život hudbě. Absolvent hry na kontrabas v Kroměříži, ale i dvou semestrů baskytary na prestižní americké hudební škole. Učitel několika oborů na dvou základních uměleckých školách v Jihočeském kraji, jenž dokáže vidět a rozvinout ve svých žácích skrytý potenciál. Talentovaný baskytarista s vybroušeným stylem hry, který si zakládá na morálce, disciplíně…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE