Kapela Sendwitch má debutové album Počátky

Poděbradská parta Sendwitch vydala v pátek 15. června svoje debutové album. To vzniklo ve spolupráci s Tomášem Frödem, frontmanem kapely Imodium. Letos skupinu čeká několik velkých festivalů, mezi nimi Rock For People nebo Masters of Rock.
„Z našeho pohledu je Tomáš člověk, který nám sedl svým přístupem a lidskostí. Podle nás je to jeden z nejlepších lidí, které jsme si mohli pro naše první album vybrat. Jeho hudební rozhled a kreativita se skvěle doplňují s naší hudbou a nápady.” Zpěvák Daniel Černý rozhodně nešetří chválou na adresu jejich producenta a frontmana kapely Imodium Tomáše Frödeho. „Na desce se spojili skvělí muzikanti a dovedli desku ke zdárnému finále. Počátky pro nás znamenají něco nového a neposkrvněného,” vysvětluje dále k albu samotnému Daniel.
Letošní rok kapela odstartovala úspěšným turné s kapelou Harlej a pokračuje festivaly jako Votvírák, Rock For People, Masters of Rock a další, v plánu je také několik koncertů na Slovensku. Na podzim pak Sendwitch vyrazí na velkou tour s jednou z top kapel naší tuzemské rockové scény, její jméno ale drží zatím pod pokličkou.

Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

JANA URIEL KRATOCHVÍLOVÁ a JIŘÍ GEORGE HRUBEŠ Schopnost improvizace bychom nikdo neměli ztratit

Na sklonku loňského roku pokřtila Jana Uriel Kratochvílová se svým uměleckým i životním partnerem Jiřím Georgem Hrubešem novou desku Alpha Codes. Vychází pod štítkem jejich kapely Illuminati.ca, s níž chystají letos v listopadu velký koncert v pražské Lucerně. Kromě značného množství hostů se na něm představí také skupina Heval Junior, obnovená rock reggae kapela, se kterou talentovaná zpěvačka s nezaměnitelným…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

MILOŠ DOLEŽAL Jr. Lidé můžou zářit prakticky kdykoli, když jsou šťastní v tom, co dělají

Rodák z Vysočiny, který se po vzoru svého otce rozhodl zasvětit život hudbě. Absolvent hry na kontrabas v Kroměříži, ale i dvou semestrů baskytary na prestižní americké hudební škole. Učitel několika oborů na dvou základních uměleckých školách v Jihočeském kraji, jenž dokáže vidět a rozvinout ve svých žácích skrytý potenciál. Talentovaný baskytarista s vybroušeným stylem hry, který si zakládá na morálce, disciplíně…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE