Love song „Úchylák” punkové kapely Zputnik se dočkal svého klipu

Zputnik v lese

Kapela Zputnik přichází s novým videem ke skladbě „Úchylák“. Můžete se těšit na pořádný lesní masakr, po jehož zhlédnutí budete rádi, že je houbařská sezóna letos už za váma.

I když kapela Zputnik dává přednost koncertním klipům, čas od času si vybere skladbu, na které se pořádně vyblbne s kamerou. Tentokrát padla volba na song „Úchylák”. Jak je patrné už z jeho názvu, námět k pořádnému řádění před kamerou i za ní mu rozhodně nechyběl.

Většinu klipů Zputniků si režíruje zpěvačka kapely Aneta. Teď ale do ničeho nekecala a nechala tvořit Jadru Hasmana alias Gasmo Jasona, který si celou produkci pořešil sám. K videu napsal scénář a to, co si vymyslel, si také sám natočil, sestříhal a postaral se i o postprodukci. Hlavní roli úchyláka, lesního zabijáka a upíra si vystřihnul Štěpán Málek, zpěvák kapely !V.V.Ú.

„Od začátku jsem chtěla, aby to byl on. Někdo krásný a něžný,“ říká božská Angelika… teda Aneta. Bylo mi jasný, že u některých scén bude potřeba být si hodně blízko, a to se ti jen tak s někým nechce. Ale od Štěpána se nechám olizovat a tahat za vlasy moc ráda. Jak se samozřejmě ukázalo, v každém je malý úchyl. U svazování a cákání krve byla fakt prdel, takže místo mučení to byl spíš dobrej večírek. Proto měl Jarda občas problém natočit scénu, kde trpíme. Lesní masakr se ale nakonec povedl,“ dodává frontmanka Zputniků Aneta.

Na klip se můžete podívat zde:

Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

MILOŠ DOLEŽAL Jr. Lidé můžou zářit prakticky kdykoli, když jsou šťastní v tom, co dělají

Rodák z Vysočiny, který se po vzoru svého otce rozhodl zasvětit život hudbě. Absolvent hry na kontrabas v Kroměříži, ale i dvou semestrů baskytary na prestižní americké hudební škole. Učitel několika oborů na dvou základních uměleckých školách v Jihočeském kraji, jenž dokáže vidět a rozvinout ve svých žácích skrytý potenciál. Talentovaný baskytarista s vybroušeným stylem hry, který si zakládá na morálce, disciplíně…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

MATĚJ HOMOLA Když nemám zrovna nápad na originální sochu, jdu a vyřezávám zvířata, to je pro mě škola

Když se řekne Wohnout, vybaví se hudebním fandům pravděpodobně tvář jejího nejvýraznějšího člena, zpěváka a kytaristy Matěje Homoly. Stejně jako jeho mladší bratr Honza se i Matěj zhlédl ve výtvarné tvorbě. V době lockdownu objevil souhrou okolností řezbářství a od té doby podle vlastních slov prakticky nepustil motorovou pilu z ruky. Na kontě má na tři stovky soch zvířat, postav…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE