Mydy Rabycad v září vyráží na své největší klubové turné

“What is Mydy Rabycad?” – tuto otázku bude kapela Mydy Rabycad pokládat svým fanouškům nejen v názvu svého turné po českých klubech. Od poloviny letošního září až do března dalšího roku se rozdají svým fanouškům v Čechách, na Moravě i ve Slezsku.
Skupina známá v devatenácti zemích čtyř kontinentů se na domácí tour připravuje velmi zodpovědně. Klávesista Nèro Scartch shrnuje: „Americké a holandské turné, speciální koncerty na Metronome festivalu nebo Colours of Ostrava, to vše s novým materiálem z alba M.Y.D.Y. Máme toho za sebou fakt hodně a byla to pro nás obrovská škola. Nyní se ve zdaleka nejlepší kondici vracíme do klubů, abychom odehráli turné napříč celou naší zemí. Poprvé plně v naší režii a podle toho to bude vypadat. Strašně moc se těšíme!”
Zpěvačka Žofie Dařbujánová potvrzuje: „Bude to náročné, ale věřím, že o to emotivnější. Zejména po tom, co jsme letos v létě oslavili šest let na společné cestě. Navíc nás na většině zastávek podpoří naši noví oblíbenci Noisy Pots. Těšíme se moc! Přijďte oslavovat s námi!”
Na koncertech zazní řada hitů a songy z posledního alba M.Y.D.Y.
 

Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

JANA URIEL KRATOCHVÍLOVÁ a JIŘÍ GEORGE HRUBEŠ Schopnost improvizace bychom nikdo neměli ztratit

Na sklonku loňského roku pokřtila Jana Uriel Kratochvílová se svým uměleckým i životním partnerem Jiřím Georgem Hrubešem novou desku Alpha Codes. Vychází pod štítkem jejich kapely Illuminati.ca, s níž chystají letos v listopadu velký koncert v pražské Lucerně. Kromě značného množství hostů se na něm představí také skupina Heval Junior, obnovená rock reggae kapela, se kterou talentovaná zpěvačka s nezaměnitelným…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

IRON MAIDEN Do pekla a zpět

„Noc byla černá a bylo zbytečné se bránit. Peklo s ohněm bylo zplozeno, aby bylo osvobozeno. Pochodně plály a posvátné nápěvy byly odříkány. Rituál začal, Satanovo dílo bylo dokonáno.“ „6-6-6, číslo pro tebe a mne!“ (The Number of the Beast) TEXT: MARCEL KOTEK Po pětileté existenci promluvili Iron Maiden jako pozdější pionýři nové vlny britského heavy metalu (NWOBHM) k metalovému…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE