Na festival LABEFEST 2018 do Děčína přiletí i Tomáš Klus

V jednom z nejkrásnějších festivalových areálů na břehu Labe, na Smetanově nábřeží v Děčíně, přímo pod děčínským zámkem, se 11. až 12. května koná tradiční velký děčínský hudební svátek pro celou rodinu – FESTIVAL LABEFEST.
Jeden z nejkrásnějších festivalových areálů na břehu řeky Labe bude kromě řady známých a populárních interpretů hostit i Tomáše Kluse, ten na festivalu LABEFEST vystoupí už v pátek 11. května. Nejenže Tomáš Klus plánuje po svém vystoupení na festivalu se svými fanoušky chvilku zůstat a načerpat atmosféru, ale dokonce se stane účastníkem ADRENALIN CHALLENGE a přeletí na laně řeku Labe. „Umím si krásná místa užít, hlavně když je tma. Tam, kde se mi líbí, zůstávám déle jako návštěvník festivalu,“ potvrzuje zpěvák.
Z protější skály se přes Labe do zámecké věže už proletěl Kuba Ryba z kapely Rybičky 48 nebo Pekař. Letos pořadatelé ADRENALIN CHALLENGE, festivalu plného adrenalinu, který se koná současně s hudebním festivalem LABEFEST, napnou lano nad řekou o den dříve a zkušební provoz odstartuje právě Tomáš Klus. „Jsem zastáncem sportu, sport mi dal do života disciplínu a díky němu jsem tím, kým jsem, jestli tedy někým jsem,“ říká s úsměvem Tomáš.
„Když jsem byl malý, byl jsem na country festivalu v Pikovicích. Všichni tam měli klobouky, já samozřejmě také, i když plastový. Nicméně tam měli stánek a v něm prodávali šerifské hvězdy, tu jsem musel mít. Táta mi řekl, že takovou hvězdu můžou mít jen opravdoví chlapi. Na tom festivalu byla atrakce sjezd ze stromu. Mně byly tenkrát asi čtyři roky, takže jsem se hrozně bál, ale abych dokázal, že jsem chlap, tak jsem to sjel. Pamatuji si, jak jsem brzdil patami v bahně. Myslím, že jsem se tam tenkrát dokonce i po… To se mi v Děčíně doufám nestane,“ směje se Klus.
Po loňské proměně festivalu, kdy se z LABEFESTU stal úspěšný dvoudenní festival, se organizátoři rozhodli formu dvou hudebních dnů zachovat. I letos se tedy návštěvníci mohou těšit na spoustu dobré muziky. Navíc pořadatelé pro letošní rok skutečně pozvali to nejlepší z tuzemské scény.
Na pódiu se tak během dvou dnů vystřídá to nejlepší z české hudby. V pátek 11. května odstartují velkolepý mejdan Tomáš KlusMIG 21. V sobotu 12. května pak program pokračuje v podobě kapel UDG, Wohnout, Visací Zámek nebo Kamila Střihavky a jeho Supergroup. Chybět nebude tradiční páteční slavnostní ohňostroj a řada dalších doprovodných aktivit pro děti i dospělé, na Mariánské louce – dřevosochání, Běláskové klání, a to nejen v rámci současně probíhající ADRENALIN CHALLENGE.
V letošním ročníku dostane šanci doplnit sobotní program i mladá talentovaná kapela, kterou mají možnost vybrat sami návštěvníci. LABEFEST tak hledá svůj TALENT!
Vstupenky lze zakoupit v předprodejních sítích vstupenkadecin.cz a Ticketstream za 180,- Kč a poplatky.

Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

MILOŠ DOLEŽAL Jr. Lidé můžou zářit prakticky kdykoli, když jsou šťastní v tom, co dělají

Rodák z Vysočiny, který se po vzoru svého otce rozhodl zasvětit život hudbě. Absolvent hry na kontrabas v Kroměříži, ale i dvou semestrů baskytary na prestižní americké hudební škole. Učitel několika oborů na dvou základních uměleckých školách v Jihočeském kraji, jenž dokáže vidět a rozvinout ve svých žácích skrytý potenciál. Talentovaný baskytarista s vybroušeným stylem hry, který si zakládá na morálce, disciplíně…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

MATĚJ HOMOLA Když nemám zrovna nápad na originální sochu, jdu a vyřezávám zvířata, to je pro mě škola

Když se řekne Wohnout, vybaví se hudebním fandům pravděpodobně tvář jejího nejvýraznějšího člena, zpěváka a kytaristy Matěje Homoly. Stejně jako jeho mladší bratr Honza se i Matěj zhlédl ve výtvarné tvorbě. V době lockdownu objevil souhrou okolností řezbářství a od té doby podle vlastních slov prakticky nepustil motorovou pilu z ruky. Na kontě má na tři stovky soch zvířat, postav…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE