Na novince kapely Whitesnake si každý přijde na své, říká její kytarista

Připravované album Whitesnake Flesh & Blood by mělo vyjít na začátku příštího roku. Prozradil to kytarista kapely Joel Hoekstra.
„Ještě nevím, jaké písně si David Coverdale vybere, protože jsme jich nahráli osmnáct, takže teprve uvidíme, co vydáme a v jakém pořadí, ale určitě si každý přijde na své – všechny klasické prvky Whitesnake budou přítomny,“ přiblížil Hoekstra. Dodal, že část materiálu se vrací do úplných začátků skupiny založených na blues nebo se hlásí ke zvuku alba Slide It In, eponymní desky z roku 1987 a alba Slip Of The Tongue. „Taky tam budou věci reflektující pozdní éru a ty, jež David nazývá jako úplně nové, neprozkoumané teritorium pro Whitesnake,“ přiblížil.
Zatím poslední nahrávku vydali Whitesnake v roce 2015 pod názvem The Purple Album. Obsahovala nové verze písní, na nichž frontman David Coverdale spolupracoval v sedmdesátých letech jako člen Deep Purple. I tu by měla novinka jistým způsobem odrážet.
 

Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

MILOŠ DOLEŽAL Jr. Lidé můžou zářit prakticky kdykoli, když jsou šťastní v tom, co dělají

Rodák z Vysočiny, který se po vzoru svého otce rozhodl zasvětit život hudbě. Absolvent hry na kontrabas v Kroměříži, ale i dvou semestrů baskytary na prestižní americké hudební škole. Učitel několika oborů na dvou základních uměleckých školách v Jihočeském kraji, jenž dokáže vidět a rozvinout ve svých žácích skrytý potenciál. Talentovaný baskytarista s vybroušeným stylem hry, který si zakládá na morálce, disciplíně…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

DAVID COVERDALE Starý Bílý had

Když se v roce 1997 britská rocková skupina Whitesnake vydala na sérii koncertů ke svému devátému studiovému albu Restless Heart, zpěvák David Coverdale, vůdčí osobnost, prohlašoval, že jde o její poslední světové turné. Definitivní tečkou za téměř dvacetiletou existencí měla být ještě živá nahrávka z turné. Jenže nevěřte všemu, co povídá. Zejména, když to říká rocková hvězda. Coverdale…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE