Open Air Musicfest Přeštěnice startuje svým způsobem už v březnu

Říkává se mezi organizátory všemožných letních open air akcí, že sotva skončí jeden ročník, už se pracuje na dalším. No a jsou i akce, které se pro jistotu dovedou připomenout ještě relativně slušný čas dopředu před vlastním startem.
Pořadatelé Open Air Musicfestu Přeštěnice přichystali pro letošek trojici “warm up” koncertů a na nich nechají mimo jiné naživo zaznít i festivalovou hymnu (v klipové podobě zde pod zprávou), za níž stojí parta Covers for Lovers doplněná o nějaké ty nezbytné hosty (a live si ji s nimi vystřihne Sabina Křováková).
Sluší se pro úplnost poznamenat, že zatímco hlavní letní open air akce je naplánována na 24. a 25. června, trojka zahřívacích klubových koncertů se uskuteční v následujících termínech:
26. 3. Milevsko (KD), 9. 4. České Budějovice (Café Klub Slavie) a 22. 4. Praha (Rock Café)
Celé trio koncertů absolvují kapely Covers for Lovers, Peshata (na snímku) a Sabina. V Milevsku s nimi zahraje také Totální nasazení, v Českých Budějovicích a Praze pak skupina Znouzectnost.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-X2aKXIs-g8[/youtube]

Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

MILOŠ DOLEŽAL Jr. Lidé můžou zářit prakticky kdykoli, když jsou šťastní v tom, co dělají

Rodák z Vysočiny, který se po vzoru svého otce rozhodl zasvětit život hudbě. Absolvent hry na kontrabas v Kroměříži, ale i dvou semestrů baskytary na prestižní americké hudební škole. Učitel několika oborů na dvou základních uměleckých školách v Jihočeském kraji, jenž dokáže vidět a rozvinout ve svých žácích skrytý potenciál. Talentovaný baskytarista s vybroušeným stylem hry, který si zakládá na morálce, disciplíně…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

KDE SI TO PŘEČTEME? Tištěná média v devadesátých letech

Poslední část trilogie o hudbě a dění kolem ní v devadesátkách se bude týkat šíření informací v tištěných časopisech a knihách. Se společenskými změnami se totiž roztrhl pytel s všemožnými pokusy vytvořit český Melody Maker nebo Rolling Stone (byť zrovna ten u nás krátce, od dubna 1999 do května 2001, v české mutaci i vycházel). A v publikacích věnovaných slavným kapelám si fanoušci (a leckdy i autoři) často…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE