Představení RockOpery Praha navštívilo v loňském roce rekordních více než 12 tisíc diváků

Fanouškovská základna RockOpery Praha se neustále rozrůstá. Ve srovnání s rokem 2015 si vloni cestu do holešovické arény našlo o více než dva tisíce diváků více. Největší divácké přízni se v uplynulém roce těšily představení novinek posledních dvou sezón Anna Karenina a Faust. Průměrná obsazenost na nich činila 85 %, což je výrazně nad celkovým průměrem.  
„V roce 2016 navštívilo představení RockOpery Praha rekordních 12 052 diváků. Pro nás je to potěšující výsledek, který předčil všechna naše očekávání. Děkujeme všem fanouškům za jejich přízeň, která nás posouvá dál a motivuje k další práci. Pro rok 2017 jsme přichystali řadu nových projektů, prostřednictvím kterých se chceme více otevřít veřejnosti a kromě klasických představení jim nabídnout i další příležitostí navštívit naši rockovou arénu,“ říká zakladatelka a umělecká šéfka RockOpery Praha Pavla Forest.
Jedním z velkých lákadel letošního roku je návrat Kamila Střihavky, který se již 15. února objeví v opeře Romeo & Julie. Známý rocker se na prkna RockOpery Praha vrací po delší odmlce. Divákům se opět představí coby mocný veronský Vévoda Eskaluse. Začátek představení je ve středu v RockOpeře Praha naplánován na tradiční 19. hodinu.
„Vzhledem k pracovní vytíženosti Kamila Střihavky v minulém roce ho diváci neměli možnost v našich operách vidět. Teď se však vrací do svých nastudovaných rolí a první příležitost přichází hned příští středu. Kamil každé naše představení obohacuje svým specificky zabarveným hlasem, výrazným osobitým projevem, nepopiratelným charismatem, nasazením a energií, kterou vkládá do každé role. Bude to tedy silný zážitek nejen pro nás, ale zejména pro jeho fanoušky,“ dodává Pavla Forest.
Romeo & Julie v podání rockového ansámblu nabízí kromě emotivního příběhu, který snad každý zná, nabídne jako obvykle velkolepou show plnou akrobacie, živé hudby, světelných efektů, krásných kostýmů a v neposlední řadě vynikajících výkonů. Těšit se můžete kromě Kamila Střihavky na Jiřího Švece a Žofii Dařbujánovou jako ústřední dvojici, Viktora Dyka, Jana Toužimského, Lukáše Písaříka a řadu dalších.

Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE