PVRIS zahrají v Praze a kromě vstupenek nabízí i VIP balíčky

PVRIS je trojčlenná kapela z Bostonu, která vznikla ve studiu při práci na předchozím projektu. Přestali přemýšlet o tom, kam se svou hudbou vlastně patří, a rozhodli se dělat to, co je baví a co mají chuť společně skládat, což předvedou všem, kteří 7. listopadu dorazí do pražského Lucerna Music Baru. Běžné vstupenky budou v předprodeji za 390 Kč (+ poplatky) od pátku 19. 5. 11:00 na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu Lucerna Music Baru, GoOut.cz, Ticketpro a Ticketportal. Na místě v den koncertu za 490 Kč.
Pro zájemce o speciální zážitek budou v prodeji EXKLUZIVNÍ VIP BALÍČKY – pouze na webu Lucerna Music Baru a GoOut.cz. Prodej VIP balíčků bude ukončen 31. 10. 23:00.
1. PVRIS Meet & Greet Experience Package – 2664 Kč + poplatky

Každý PVRIS Meet & Greet Experience balíček obsahuje:
– Vstupenku na koncert
– Meet & Greet a možnost společných fotografií s PVRIS
– Přednostní vstup do klubu a ke stánku s merchandise
– Exkluzivní PVRIS tričko *
– Limitovaná edice plakátu k turné PVRIS
– Commemorative Event Laminate
2. PVRIS Early Entry/Merch Package – 1865 Kč + poplatky

Každý PVRIS Early Entry/Merch balíček obsahuje:
– Vstupenku na koncert
– Přednostní vstup do klubu a ke stánku s merchandise
– Exkluzivní PVRIS tričko *
– Limitovaná edice plakátu k turné PVRIS
– Commemorative Event Laminate
* Budete předem kontaktováni ohledně velikosti trička
Vize PVRIS se promítla do debutového alba PVRIS White Noise, kterému předcházelo akustické EP z dubna 2014. Album je svět sám o sobě, kolekce dynamických rockových skladeb, které kombinují společné vlivy a inspirace členů kapely. Hudebníky zajímá elektronická hudba organicky propojovaná s rockem a popem.
White Noise bylo nahráno loni v zimě s hudebníkem a producentem Blakem Harnagem, dlouholetým přítelem kapely.  Písničky na albu spojují texty a název desky, který evokuje nadpřirozené ostré zvuky, které vytváří televizní statická elektřina. Písničky osídlili duchové, i když často metaforičtí.
PVRIS již několikrát vyjeli na turné v USA a zúčastnili se v roce 2014 Warped Tour. V České republice ale nikdy nebyli a tak to pro jejich fanoušky bude velké zadostiučinění. Chtějí se věnovat hudbě, která je jen jejich. Písničkami předávají posluchačům právě tohle sdělení – a každý z nás si ho může brát po svém.
Více info:
www.pvris.com
www.facebook.com/PVRISBandMa
www.musicbar.cz
www.facebook.com/lucernamusicbar
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotion

Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

MILOŠ DOLEŽAL Jr. Lidé můžou zářit prakticky kdykoli, když jsou šťastní v tom, co dělají

Rodák z Vysočiny, který se po vzoru svého otce rozhodl zasvětit život hudbě. Absolvent hry na kontrabas v Kroměříži, ale i dvou semestrů baskytary na prestižní americké hudební škole. Učitel několika oborů na dvou základních uměleckých školách v Jihočeském kraji, jenž dokáže vidět a rozvinout ve svých žácích skrytý potenciál. Talentovaný baskytarista s vybroušeným stylem hry, který si zakládá na morálce, disciplíně…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

IRON MAIDEN Do pekla a zpět

„Noc byla černá a bylo zbytečné se bránit. Peklo s ohněm bylo zplozeno, aby bylo osvobozeno. Pochodně plály a posvátné nápěvy byly odříkány. Rituál začal, Satanovo dílo bylo dokonáno.“ „6-6-6, číslo pro tebe a mne!“ (The Number of the Beast) TEXT: MARCEL KOTEK Po pětileté existenci promluvili Iron Maiden jako pozdější pionýři nové vlny britského heavy metalu (NWOBHM) k metalovému…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE