Švýcarští Sinplus vydávají svoje nejlepší album

SIN 1 @RayTarantino

Podmanili si fanoušky na velkých českých festivalech a jejich klipy rotují i v tuzemských hudebních televizích a rádiích. Rockové duo Sinplus složené z bratrů Gabriela a Ivana Broggini vydává nové album Break The Rules. Kapela, jež má na svém kontě několik cen a nominací, včetně MTV Europe Music, nové skladby nahrála částečně ve svém domácím studiu a částečně v americkém Nashvillu s producentem JT Dalym. Aktuální nahrávka obsahuje i již vydaný singl Break the Rules, titulní skladbu, která debutovala v globálním playlistu Spotify All New Rock a momentálně patří podle tuzemské IFPI k nejhranějším rockovým písním u nás.

„Toto je naše první album, které zní přesně jako to, které jsme chtěli nahrát už od samého začátku. Je to jednoduše Rock and Roll,” popisují bratři Brogginiové, kteří mají za sebou kromě ceny MTV i vystoupení na slavných festivalech jako Isle Of Wight či předskakování kapele Roxette. Hudebníci před nedávnem pocítili potřebu změny a rozhodli se podniknout cestu do USA. Cestování mezi Kalifornií a Nashvillem jim pomohlo (znovu) objevit jejich kořeny. Hned na první poslech je jasné, o co bratrům šlo. Žádné triky a překombinovaná produkce, žádná schémata, jen kytara, basa, bicí, zpěv a spousta vášně: „Mohli bychom pokračovat v psaní tohoto alba navždy; tak to je, když vás baví to, co děláte. Vždy jsme milovali silné kytarové riffy a svěží, napjaté rytmy, takže … to jsme udělali. A teď máme pocit, že jsme na těchto písních závislí“.

Break The Rules vzniklo během těžkého roku nejen pro kapelu, ale i celý hudební průmysl. „Měli jsme štěstí, že jsme mohli všechno zpracovávat psaním hudby. Hudba je lék. A o tom nové album je. Vypráví příběhy, mluví o každodenním životě, s jeho vrcholy a pády, tvrdými rozhodnutími a okamžiky bezstarostnosti. Život by měl být neustálým porušováním pravidel: měnící se rutiny, přístupy, názory, i v těch nejmenších věcech. Věříme, že je to jediný způsob, jak zůstat kreativní,“ popisuje Gabriel Broggini.

Aktuální singl z alba je Private Show (My RnR), který shrnuje náladu celé desky. „Je to nově nalezený flirt, milostný dopis Rock and Rollu. „Strávili jsme celý život hledáním této písně, a nakonec jsme ji napsali za 5 minut. I to je Rock and Roll,“ doplňuje jeho bratr Ivan. Sinplus v Evropě album podpoří na plánovaném říjnovém klubovém turné.

Tracklis:

  1. Private Show (My RnR)
  2. Escape
  3. Break the Rules
  4. You Get What You Give
  5. Don’t Wanna Waste My Time
  6. Van Gogh
  7. Bonnie Rox
  8. Never Coming Down
  9. Pick Your Poison
  10. The Cure
  11. Burning Man
  12. Give It Away
  13. Till The End

 

 

 

Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

MILOŠ DOLEŽAL Jr. Lidé můžou zářit prakticky kdykoli, když jsou šťastní v tom, co dělají

Rodák z Vysočiny, který se po vzoru svého otce rozhodl zasvětit život hudbě. Absolvent hry na kontrabas v Kroměříži, ale i dvou semestrů baskytary na prestižní americké hudební škole. Učitel několika oborů na dvou základních uměleckých školách v Jihočeském kraji, jenž dokáže vidět a rozvinout ve svých žácích skrytý potenciál. Talentovaný baskytarista s vybroušeným stylem hry, který si zakládá na morálce, disciplíně…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

IRON MAIDEN Do pekla a zpět

„Noc byla černá a bylo zbytečné se bránit. Peklo s ohněm bylo zplozeno, aby bylo osvobozeno. Pochodně plály a posvátné nápěvy byly odříkány. Rituál začal, Satanovo dílo bylo dokonáno.“ „6-6-6, číslo pro tebe a mne!“ (The Number of the Beast) TEXT: MARCEL KOTEK Po pětileté existenci promluvili Iron Maiden jako pozdější pionýři nové vlny britského heavy metalu (NWOBHM) k metalovému…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE