The Horrors tentokrát navštíví Prahu s vlastní show

Rockery z Anglie The Horrors jste v Česku mohli naposledy vidět, jak předskakují legendárním Depeche Mode. Na podzim se vrátí sami, aby představili svou pátou studiovku s názvem V, jejíž vydání plánují na 22.září.
Deska bude pro fanoušky možná trochu překvapivým žánrovým mixem. “Je to risk,” říká Faris Badwan, zpěvák této pětičlenné party. “Ale život bez riskování je nuda. Je to antiteze tvořivosti, pokud tušíte, co budete pokaždé dělat.”
Koncert se uskuteční 29.listopadu v pražském klubu Futurum Music Bar, lístky jsou k dispozici v předprodeji od dnešních deseti hodin dopoledne.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Wr7TAfOkEVc[/youtube]

Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

MILOŠ DOLEŽAL Jr. Lidé můžou zářit prakticky kdykoli, když jsou šťastní v tom, co dělají

Rodák z Vysočiny, který se po vzoru svého otce rozhodl zasvětit život hudbě. Absolvent hry na kontrabas v Kroměříži, ale i dvou semestrů baskytary na prestižní americké hudební škole. Učitel několika oborů na dvou základních uměleckých školách v Jihočeském kraji, jenž dokáže vidět a rozvinout ve svých žácích skrytý potenciál. Talentovaný baskytarista s vybroušeným stylem hry, který si zakládá na morálce, disciplíně…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

DEPECHE MODE Ozvěny uplynulých třiceti let

Depeche Mode se za dobu svého účinkování na scéně stali jednou z nejúspěšnějších a nejvýraznějších skupin britského souostroví. Svým individuálním přístupem k nahrávání a využívání takzvaného samplingu ovlivnili mnoho slavných hudebníků a dali vzniknout novému hudebnímu směru. Po třiceti letech se svým fanouškům připomínají vydáním speciálního boxu. TEXT: ŠÁRKA VLACHOVÁ FOTO: TPI magazin Slavnou éru, kterou kapele v devadesátých letech minulého století…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE