Totální nasazení s novým albem vyráží na velké společné turné s E!E a The Fialky

Od února do dubna si šestnáct koncertů po Čechách, Moravě, Slezsku i Slovensku pod souhrnným názvem TurnE!Ečko Kazoo Or Die naplánovala trojice domácích punkrockových kapel Totální nasazení, E!EThe Fialky.
Slánské Totální nasazení úspěšně vstoupilo do své 29. sezóny hned s dvěma zásadními novinkami. Tou nejpodstatnější je určitě návrat staronového člena, kytaristy P. P. Cvoka, který se po pěti letech stal opět nedílnou součástí kapely. „Jsem moc rád, že se Pavel rozhodl pro návrat do našich řad a máme z toho všichni v kapele velikou radost. Jeho kytara i zpěv jsou originální a nezaměnitelné a jak jsme si již mohli v minulých letech vyzkoušet při turné, které s námi jel P. P. Cvok jako host, spolu s kytaristou Karlossem se navzájem skvěle doplňují, zvuk je plnější a je to parádní jízda, navíc teď máme tři zpěvy,“ říká spokojeně zakládající člen slánských Totáčů, baskytarista a zpěvák Sváťa Šváb. Už v této čtyřčlenné sestavě natočilo Totální nasazení začátkem ledna v hostivařském nahrávacím studiu materiál na nové, v pořadí jedenácté, řadové album, které pod názvem Kazoo Or Die! vyjde začátkem února na CD i LP.  Album obsahuje patnáct písní a kromě již zveřejněného singlu Je mi to líto se jedná o nové skladby, na kterých se autorsky podílela celá kapela.
Příbramská punková legenda E!E, hrající od roku 1987 spolu s žánrově, i přístupem, spřízněnou, o dekádu mladší, pražskou partou The Fialky, pojede společnou jarní šňůru nazvanou TurnE!Ečko již popáté v řadě. „Loni na jaře jsme se v několika městech s kamarády z Totáčů potkali, kdy jsme hráli ve dvou různých klubech. Díky tomu se pomalu zrodil nápad to na přes rok spojit,“ objasňuje tvář Fialek, kytarista Kečup, a dál s úsměvem dodává, „Totáči to pojali velkolepě a domluvili většinu akcí v kulturácích. My se zas chceme postarat o velkolepé večírky, a to bude znamenat i soutěž o jejich krále. Už teď je mi jasný, že nám E!E tu korunu určitě nedaj zadarmo a třeba i někdo z Totáčů překvapí. Každopádně vypijem každej bar!“. Jak E!E tak The Fialky slibují, že zazní všechny hity,  kterých obě kapely nemají málo.
Takže tedy nejen publikum, ale i barmani se mají na co těšit.
 
Přehled jednotlivých zastávek turné:
8. 2. KRALUPY NAD VLTAVOU KD Vltava
9. 2. PLZEŇ KD Šeříková
15. 2. ZLÍN Masters of Rock Café
16. 2. BRATISLAVA Kulturák klub
2. 3. STRAKONICE Dům kultury
8. 3. SLANÝ MC Grand
9. 3. RAKOVNÍK Dům osvěty
16. 3. KARLOVY VARY Lidový dům
22. 3. BRNO KD Semilasso
23. 3. PELHŘIMOV KD Máj
29. 3. HRADEC KRÁLOVÉ KD Střelnice
30. 3. OPAVA Lidový dům
12. 4. PRAHA Storm club
13. 4. LIBEREC Dům kultury
19. 4. ČESKÉ BUDĚJOVICE KD Vltava
21 .4. JISTEBNICE KD

Plakát turné Totální nasazení E!E The Fialky 2019
 

Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

MILOŠ DOLEŽAL Jr. Lidé můžou zářit prakticky kdykoli, když jsou šťastní v tom, co dělají

Rodák z Vysočiny, který se po vzoru svého otce rozhodl zasvětit život hudbě. Absolvent hry na kontrabas v Kroměříži, ale i dvou semestrů baskytary na prestižní americké hudební škole. Učitel několika oborů na dvou základních uměleckých školách v Jihočeském kraji, jenž dokáže vidět a rozvinout ve svých žácích skrytý potenciál. Talentovaný baskytarista s vybroušeným stylem hry, který si zakládá na morálce, disciplíně…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

MATĚJ HOMOLA Když nemám zrovna nápad na originální sochu, jdu a vyřezávám zvířata, to je pro mě škola

Když se řekne Wohnout, vybaví se hudebním fandům pravděpodobně tvář jejího nejvýraznějšího člena, zpěváka a kytaristy Matěje Homoly. Stejně jako jeho mladší bratr Honza se i Matěj zhlédl ve výtvarné tvorbě. V době lockdownu objevil souhrou okolností řezbářství a od té doby podle vlastních slov prakticky nepustil motorovou pilu z ruky. Na kontě má na tři stovky soch zvířat, postav…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE