twenty one pilots už za pár dní v Praze!

Celosvětově stále více a více oblíbené duo Tylera JosephaJoshe Duna twenty one pilots se už za několik málo dní konečně dostaví i do Prahy, konkrétně do Lucerna Music Baru!
Koncert je sice už několik měsíců beznadějně vyprodán, ale o to víc se můžou těšit ti, kteří si vstupenky koupili včas a svoje místo v kotli tak mají jisté!
twenty one pilots vydali 19. května 2015 zatím poslední a aktuální album Blurryface, ze kterého kromě starších písní zazní ty největší hity:)
Facebookovou událost se všemi informacemi naleznete ZDE.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pXRviuL6vMY[/youtube]

Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

MILOŠ DOLEŽAL Jr. Lidé můžou zářit prakticky kdykoli, když jsou šťastní v tom, co dělají

Rodák z Vysočiny, který se po vzoru svého otce rozhodl zasvětit život hudbě. Absolvent hry na kontrabas v Kroměříži, ale i dvou semestrů baskytary na prestižní americké hudební škole. Učitel několika oborů na dvou základních uměleckých školách v Jihočeském kraji, jenž dokáže vidět a rozvinout ve svých žácích skrytý potenciál. Talentovaný baskytarista s vybroušeným stylem hry, který si zakládá na morálce, disciplíně…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

ABBA zázraky se dějí

Člověk aby pomalu zase začal věřit na zázraky. ABBA je zpátky a pro ty, kdo by pořád ještě nevěřili, jsou venku dvě zbrusu nové písně, kompletní album je za dveřmi a koncertní turné, jež tahle planeta ještě nezažila, také. Je to vpravdě triumfální návrat. TEXT: MILAN MENČÍK FOTO: UNIVERSAL MUSIC Kapela sice nikdy definitivně svou činnost neukončila,…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE