VOTVÍRÁK – K patnáctinám PIVO ZDARMA a další narozeninové novinky!

votvirak

Festival Votvírák letos dospěje ke svému 15. ročníku. A to je důvod na pořádnou oslavu! Proto jsme se rozhodli tyhle kulaté narozeniny oslavit, a to s našimi fanoušky, z nichž mnozí jsou Votvíráku věrni již od prvních ročníků. Velkolepá oslava se koná 16. až 18. 6. 2023 na letišti v Milovicích.

V první řadě nabízíme samozřejmě hudební program s hvězdným obsazením včetně nové Jagermeister Electronic Dance Stage plné nejskvělejších českých DJs. Seznam účinkujících je již k dispozici na www.votvirak.cz. Pro pamětníky přijdeme se vzpomínkovou noční videodiskotékou s hity interpretů, z nichž většina se na prknech Votvíráku objevila v minulých ročnících.

K symbolickému datu 1. 5. jsme přichystali akci 1+1 ZDARMA.

Pokud si o “víkendu zamilovaných” zakoupí kdokoli jakoukoliv vstupenku (mimo VIP Gold), tak od nás dostane další vstupenku zcela gratis! Nabídka startuje 30. dubna a končí 2. května 2023. Něco navíc chystáme i pro chuťové pohárky. Hned u vstupu do areálu bude pro každého návštěvníka připravena malá ochutnávka Tullamore D.E.W. Honey a v pátek po otevření symbolicky do 15:15 hodin u označených pivních píp pivo zdarma.

Ve spolupráci s firmou Refresh Bistro bude ve stanovém městě nonstop prodejna potravin. Návštěvníci si tak v klidu nakoupí základní potraviny přímo na festivalu. Kromě toho si budete moct užít zdarma zábavu jako zipline, lezeckou stěnu, virtuální realitu, a spousty dalších aktivit našich partnerů. Další zásadní změnou pro letošní ročník je cashless. Na festivalu Votvírák zavádíme placení prostřednictvím platebních čipů, které jsou součástí identifikační pásky. Čip pro placení obdržíte proti zakoupenému platnému vstupu zdarma a zůstane vám jako vzpomínka na povedenou akci.

Dobití čipů můžou návštěvníci realizovat před začátkem festivalu z domova na stránkách NFCtron nebo na dobíjecích místech v areálu festivalu v hotovosti nebo prostřednictvím platební karty.

Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

IRON MAIDEN Do pekla a zpět

„Noc byla černá a bylo zbytečné se bránit. Peklo s ohněm bylo zplozeno, aby bylo osvobozeno. Pochodně plály a posvátné nápěvy byly odříkány. Rituál začal, Satanovo dílo bylo dokonáno.“ „6-6-6, číslo pro tebe a mne!“ (The Number of the Beast) TEXT: MARCEL KOTEK Po pětileté existenci promluvili Iron Maiden jako pozdější pionýři nové vlny britského heavy metalu (NWOBHM) k metalovému…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

ARTUR KAISER Prodat Votvírák bylo jako prodat vlastního psa

V hudební branži je to zástupce několika interpretů, ale především otec festivalu Votvírák, který se v roce 2008 stal největším tuzemským. Tento post si mimochodem drží dodnes. V minulosti byl uznávaný artista, zástupce České republiky na mezinárodních festivalech a držitel několika světových rekordů. V současné době je úspěšný televizní producent i filmový režisér. Artur Kaiser je muž mnoha profesí, ale jeho…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE