Znáte nový metalový projekt Trny & Žiletky?

Přestože skeptici tvrdí, že se na domácí hudební scéně nic neděje, pohyb a kvas v ní stále probíhá. Kapely vznikají i zanikají, totéž se děje s kluby, nahrávacími studii, festivaly, ale i hudebními projekty. Za jedním z těch novějších, metalových, jenž si do svého erbu vetknul název  Trny & Žiletky, stojí trojice muzikantů se zkušenostmi ze souborů jako Dark Gamballe, Different Values, Hellyum, Route To The Other Side či Jumping Drums.
A aby pánové mohli své potenciální fanoušky přilákat hudbou, vypouštějí (v sestavě Majkl – kytara, baskytara, Desed – zpěv, Paull Black – bicí, perkuse a jako host na saxofon Přemek Máčel) do světa hned čtyřskladbové EP.  K poslechu například na bandzone nebo bandcamp profilu souboru.
http://bandzone.cz/trnyaziletky
https://trnyaziletky.bandcamp.com/releases

Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

Desed Baví mě psát text tak, aby si každý mohl najít svůj příběh

V polovině března vydala alternativně metalová a crossoverová kapela Dark Gamballe desku Dobrý lhář. Povídání o jejím vzniku se zhostil textař a zpěvák Jiří Sedláček alias Desed. Přestože je známý zejména jako frontman již zmíněné vyškovské skupiny, na kontě má také hudebně temnější projekt Trny & Žiletky nebo písničkářsky laděný kytarový Aplaus pro dva. Ačkoli přišla řeč i na obě…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE