Marilyn Manson vydá nové album a pojede na evropské turné

Marilyn Manson, vlastním jménem Brian Hugh Warner o sobě opět dává vědět a to novým albem. To mělo vyjít na Valentýna, ovšem tento termín nedodržel. Na sociální sítě přidává příspěvky, které je možno vykládat různě, tedy vyjde album v červnu nebo září? Rovněž se změnil také název alba, původní název Say10 byl nahrazen Heaven Upside Down. Marilyn Manson rovněž vyráží na evropské turné.
Své umělecké jméno si vybíral podle ikony Marilyn Monroe a masového vraha Charlese Mansona. Je vnímán jako provokatér, antikrist a i když nejste zběhlí ve světě hudby, tohoto týpka si většinou zapamatujete. Je pro něj typické výrazné líčení, neobvyklé modely a pro mnohé nepochopitelné chování. Marilyn Manson na svých koncertech přináší vskutku efektní a neopakovatelnou show, která rozhodně stojí za to.
Koncem července, přesněji 20. července odstartuje své evropské turné v Budapešti a dále se objeví v Polsku, Německu či ve Francii. Horkou novinkou je, že 19. listopadu se objeví také v České republice. Zavítá do Tipsport Arény v Praze a v síti předprodeje budou lístky k dispozici již 19. května.
Zuzana Žáková

Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

MILOŠ DOLEŽAL Jr. Lidé můžou zářit prakticky kdykoli, když jsou šťastní v tom, co dělají

Rodák z Vysočiny, který se po vzoru svého otce rozhodl zasvětit život hudbě. Absolvent hry na kontrabas v Kroměříži, ale i dvou semestrů baskytary na prestižní americké hudební škole. Učitel několika oborů na dvou základních uměleckých školách v Jihočeském kraji, jenž dokáže vidět a rozvinout ve svých žácích skrytý potenciál. Talentovaný baskytarista s vybroušeným stylem hry, který si zakládá na morálce, disciplíně…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

NOMEN OMEN Jména v názvech kapel

Slova Nomen Omen znamenají v latině něco jako příznačné pojmenování. Jméno člověka nebo věci zkrátka vyjadřuje nějakou vlastnost nebo typický znak (pan Malý je nevelkého vzrůstu). Ovšem v případě rockových a popových kapel to nebývá vždy pravidlem.  Text: MILAN SLEZÁK, JAN ŠÍDA         Foto: JAN ŠÍDA Jména kapel vznikají různě. Někdy náhodou, výběrem z encyklopedie či slovníku,…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE