Pixies na turné předskakují FEWS, zahrají i v Praze

PIXIES VYRAZILI NA TURNÉ KE SVÉMU LETOŠNÍMU ALBU S NÁZVEM HEAD CARRIER A 17.LISTOPADU ODEHRAJÍ KONCERT V PRAŽSKÉM FÓRU KARLÍN. JAKO SUPPORT SI NA SVÉ TURNÉ VYBRALI KAPELU FEWS, KTERÁ PODEPSALA SMLOUVU SE STEJNÝM LABELEM, TEDY PLAY IT AGAIN SAM. VSTUPENKY NA KONCERT JSOU KE KOUPI ZA 1050 KČ + POPLATKY V PŘEDPRODEJÍCH TICKETPRO, TICKETPORTAL A GOOUT.CZ. NA MÍSTĚ V DEN KONCERTU PAK ZA 1200,- KČ. Forum Karlín se otevírá v 19.00, FEWS vystoupí ve 20.00 a ve 21.00 Pixies.
Švédsko-americký kvartet se proslavil svými nadšeně přijímanými koncerty při svém předskakování kapelám jako Fat White Family a Money v Evropě, zatímco ve Velké Británii zahajovali koncerty pro Bloc Party a Spring King a nyní si je jako support vybrali Pixies.
Loni v létě vydali singl ILL – osmiminutovou zvukovou horskou dráhu, kterou The Times nazvali sňatkem NEU! a Jesus and Mary Chain, a po podepsání smlouvy s Play It Again Sam vydali další písničku The Zoo evokující postpunkovou atmosféru a předznamenávající albový debut.
Koncem minulého roku FEWS podepsali smlouvu s kultovním labelem Play It Again Sam a 20.května vydali své debutové album MEANS.
Šéf gramofirmy a producent Dan Carey (Bat for Lashes, Franz Ferdinand, Bloc Party) o kapele říká:
Demo nahrávka The Zoo mě úplně vyrazila dech, obzvlášť tam, kdy se poprvé mění z moll do dur. V té písničce to udělali tak jemně a zvláštně, že mě hned napadlo, že s nimi musím udělat celou desku.  Mají neuvěřitelně otevřený, skleněný a čistý zvuk, i ve chvílích, kdy do toho řežou. Myslím, že to vytváří možnosti, které moc dalších kapel nemá.”
Přímý link na vstupenky na koncert Pixies a předkapely FEWS: https://goout.cz/cs/listky/pixies/ltn/

Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

MILOŠ DOLEŽAL Jr. Lidé můžou zářit prakticky kdykoli, když jsou šťastní v tom, co dělají

Rodák z Vysočiny, který se po vzoru svého otce rozhodl zasvětit život hudbě. Absolvent hry na kontrabas v Kroměříži, ale i dvou semestrů baskytary na prestižní americké hudební škole. Učitel několika oborů na dvou základních uměleckých školách v Jihočeském kraji, jenž dokáže vidět a rozvinout ve svých žácích skrytý potenciál. Talentovaný baskytarista s vybroušeným stylem hry, který si zakládá na morálce, disciplíně…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

HONZA HOMOLA Procesem tvorby se musím bavit

Ačkoli si každý hudební fanoušek spojí jméno Honzy Homoly v první řadě s pozicí kytaristy a zpěváka ve svérázné skupině Wohnout, bylo by poměrně krátkozraké jej takto jednoznačně zaškatulkovat. Je člověk mnoha talentů a zájmů. Jako výtvarník se věnuje nejen počítačové grafice, animaci a videu, ale předně i tvorbě obrazů, v nichž kombinuje digitální technologie s malbou. K mnoha hudebním nástrojům, které ovládá, přidal…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE